- 28 Haziran 2011
- 59.375
- 149.817
Bi yerden başla dutumAyy ben de mi çıkarsam yoksa yuvalamayı mı başlasam bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi yerden başla dutumAyy ben de mi çıkarsam yoksa yuvalamayı mı başlasam bilemedim
Off menüye bak on numaraBen kanat kizartacam pilav salata yeter gari
Ben yiyemem o ayri cigerim; firinda mi yapsam kanati? Ozaman agaya serbest sjsjsjsOff menüye bak on numara
Fırında yap tabiki kesinlikle yemelisinBen yiyemem o ayri cigerim; firinda mi yapsam kanati? Ozaman agaya serbest sjsjsjs
Opsss. Sen spor yaptığın için mi yiyemiyorsun,bu kadar dikkat ediyorsun yani helalBen yiyemem o ayri cigerim; firinda mi yapsam kanati? Ozaman agaya serbest sjsjsjs
aynen canimOpsss. Sen spor yaptığın için mi yiyemiyorsun,bu kadar dikkat ediyorsun yani helal
Aynen kesinlikle fırında yap yeaynen canim
Makarna pilavi zaten unuttum
Bari kanat yiyeyim firinda izgara tarzi yapayim da
Bende kendimi diyet yapıyor sanardımneyse ramazan dan sonra bende dikkat ederim egzersiz de yaparım yine de sonuç değişmezse saldım çayıraaynen canim
Renksizin yanında biz neyiz bilemedimBende kendimi diyet yapıyor sanardımneyse ramazan dan sonra bende dikkat ederim egzersiz de yaparım yine de sonuç değişmezse saldım çayıra
Ya ben diyete başlayınca evdekiler kızıyor o yüzden mecbur herşeyden az az yiyorum. 57 kiloyum basenlerim haricinde dal gibiyimRenksizin yanında biz neyiz bilemedim
Harikasın basene yuklenYa ben diyete başlayınca evdekiler kızıyor o yüzden mecbur herşeyden az az yiyorum. 57 kiloyum basenlerim haricinde dal gibiyim
Teşekkür ederim evet ramazan ayından sonra basen için egzersizler yapacağımHarikasın basene yuklen
Yok kız ben o kadar hamarat değilim sunum da sıfır orda utandım da mesajı çektim buraya getirdimŞuan yeni yarışma başladı beybim takibe al bildirim geldi sahur sofraları hatta sende katilsana
Heyy maşallah Allahım bize de renksizin azminden ver aminnaynen canim
Ya şapşik ya yerim seniYok kız ben o kadar hamarat değilim sunum da sıfır orda utandım da mesajı çektim buraya getirdim
Heyy maşallah Allahım bize de renksizin azminden ver aminn
Bende seni yiyerem güya kocisinin yanına giden bendim gene burdayımYa şapşik ya yerim seni
Aman boşver onu burası daha eğlenceliBende seni yiyerem güya kocisinin yanına giden bendim gene burdayım