- 30 Temmuz 2020
- 3.417
- 15.591
- 26
Bilekliğim şarjı bitince tlfnla saymaya başladım yürüyüş yapıyorum dutlukNilay beğeni atıp kaçıyo renksiz gelir şimdi melis napi bilmşm nalin de kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilekliğim şarjı bitince tlfnla saymaya başladım yürüyüş yapıyorum dutlukNilay beğeni atıp kaçıyo renksiz gelir şimdi melis napi bilmşm nalin de kaçtı
Hoş geldin çiçeeeeeemGeldim geldim hele azcik soluklanayim
Kolay geleBilekliğim şarjı bitince tlfnla saymaya başladım yürüyüş yapıyorum dutluk
Dut ağacı diyeceksinDutum dun gece dokturdu, zeyna gibim ; banlanmadigina sevindin
Bende korktum yaaaa gözümü açar açmaz hemen buraya girdimDutum dun gece dokturdu, zeyna gibim ; banlanmadigina sevindim
He asjsjsjsjsjsjsj unuttum ya la onu dut agaciDut ağacı diyeceksin
He asjsjsjsjsjsjsj unuttum ya la onu dut agaci
Bırakalım kendileri mefta olsunKız mahpusa atarlar bni de
1 saat yürüdüm ama 5 bin adım diyor delirdimKolay gele
Bende yapicam daha beybitomYürüyüş yapıyorum güzellik
Bencede allahın işine karışmayakBırakalım kendileri mefta olsun
Kaldır totonu daha ne oturuyon akşama 20 bin yaparım dedim ama zorBende yapicam daha beybitom
Naptınız geneDutum dun gece dokturdu, zeyna gibim ; banlanmadigina sevindim
Bacim ben kalca calisirken cok terliom bir de karin calisirken setleri artttirinca. Ise yariyo baya.. yuruyecek durumum yok maalesef cocuklari birakip cikamiom1 saat yürüdüm ama 5 bin adım diyor delirdim
YaramazBende korktum yaaaa gözümü açar açmaz hemen buraya girdim
hiiiçNaptınız gene
He ya bi baktim bu top tufek dalio bi uyeye o da salak gelmis burda ticaret yapmaya calisio watsap grubuna katilimci ariolarmis falan fistanYaramaz