- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
Anam maşallah yaşlarıda yakın. Zor oluyordur ama Allahım can saglıgı versin AMİNYok değil ama küçük ikisi de. Büyk 3,5 yaşında küçük 9 aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam maşallah yaşlarıda yakın. Zor oluyordur ama Allahım can saglıgı versin AMİNYok değil ama küçük ikisi de. Büyk 3,5 yaşında küçük 9 aylık
Ayneen çoook zorr. Diyorum ya 2 saatlik uykuyla geziyomAnam maşallah yaşlarıda yakın. Zor oluyordur ama Allahım can saglıgı versin AMİN
He bende oyle gece kac kere uyanıyorum emzirmek ıcın. Ama napcan saglıklı olsunlarda senin buyuk gece uyanıyormuAyneen çoook zorr. Diyorum ya 2 saatlik uykuyla geziyom
Evet onun da uykusu yeni düzeliyoHe bende oyle gece kac kere uyanıyorum emzirmek ıcın. Ama napcan saglıklı olsunlarda senin buyuk gece uyanıyormu
Hızlı geçBulaşıkları hallettim de oturdum.
Meyve tabağı yaptım benim çocuklara ve kocaya.
Su içmek istiyorum 4 bardak.
Sohbetinuz çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hiziniza ayol gözüm aynen böyle oluyor okumaktan
Ama merak ediyorum ne konuşmuşsunuzHızlı geç
Pro ya onlarBulaşıkları hallettim de oturdum.
Meyve tabağı yaptım benim çocuklara ve kocaya.
Su içmek istiyorum 4 bardak.
Sohbetinuz çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hiziniza ayol gözüm aynen böyle oluyor okumaktan
Profil fotondaki kızın saçları ne güzel ya irlandali İrlandalı
Ben de bayıldım.Profil fotondaki kızın saçları ne güzel ya irlandali İrlandalı
Sen de bir foto koysana ayolProfil fotondaki kızın saçları ne güzel ya irlandali İrlandalı
GizliAma merak ediyorum ne konuşmuşsunuz
Hepicini okudum hihahahaha
Türkiye'de de hepimiz kumraliz niyeyse . ne kadar coguzBen de bayıldım.
Benim çocukluğuma benziyor sadece sac rengimiz farklı ben kumraldim
Hic sorma ya esmerinin saçı da beyaz tenlinin saçı da hep kahverengi ne tuhaf milletizTürkiye'de de hepimiz kumraliz niyeyse . ne kadar coguz
Azim budur işte beybi bravoHepicini okudum hihahahaha
Hic sorma ya esmerinin saçı da beyaz tenlinin saçı da hep kahverengi ne tuhaf milletiz