- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
Hımm hos buldum canim, iyi etmişsin nasilsin iyi misin?Altta adını görünce selam vereyim dedim canım hoşgeldin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm hos buldum canim, iyi etmişsin nasilsin iyi misin?Altta adını görünce selam vereyim dedim canım hoşgeldin ❤
Yok kız yok kolaycıyım benYa sen çok mu beceriklisin hiii
İyiyim şükür canım sen nasılsınMerhabaa canim, nasilsin, iyi görünüyorsun
Iyiyim canım şükür sen nasılsın sohbete katıl bizeHımm hos buldum canim, iyi etmişsin nasilsin iyi misin?
Aman yeme boşver kuzuBen yemiyom ki herif yiyo. O sever öyle şeyleri
Hem topluyo hem skilastirio eskiden ebru salli ile pilates programini izler yapardim. Simdi pinterestte vs bir suru egzersiz videolari var hepsinden birer tutam yapiyorum kendi miximi olusturuyorumathena anacım sen ne için spor yapıyorsun ,vücut toparlayıcı mı ,sıkılaştırıcı mi ne yapıyorsun . Bende yapmak istiyorum senin yaptığın spordan
321 poğaça yap pratik oluyoCanım valla bende çok bısey yiyemiyorum ama eşime degisiklik olsun diye poğaça yapacam bu akşam maşallah eşimin midesi degirmen taşı gibi herşeyi ogutuyor
Bende basen var ne kadar kilo versem de gitmiyor egzersiz yapmam gerek. Ama telefona popo sıkılaştırıcı bir uygulama indirdim Jennifer Lopez gibi oldumistediğim sonuca ulaşamadım.Hem topluyo hem skilastirio eskiden ebru salli ile pilates programini izler yapardim. Simdi pinterestte vs bir suru egzersiz videolari var hepsinden birer tutam yapiyorum kendi miximi olusturuyorum
Yerimi alayım da bende öğreneyim beybiii athena bize hocalık yapsaBende basen var ne kadar kilo versem de gitmiyor egzersiz yapmam gerek. Ama telefona popo sıkılaştırıcı bir uygulama indirdim Jennifer Lopez gibi oldumistediğim sonuca ulaşamadım.
Önerilere açığım
Evet ya çok iyi olur. Ben doğru egzersizleri yapmadığım için çabalarım boşa gidiyorYerimi alayım da bende öğreneyim beybiii athena bize hocalık yapsa
Ayyy keşke bize öğretsee bilerek yapmak lazımEvet ya çok iyi olur. Ben doğru egzersizleri yapmadığım için çabalarım boşa gidiyor
Fitness adı altında birçok egzersiz yaptım ama bunlar vücudumda bir etki yaratmadı. athena bize uygun önerilerin var mı ?Ayyy keşke bize öğretsee bilerek yapmak lazım
Oncelikle ebru salli ile pilatese baslamani oneririm.Fitness adı altında birçok egzersiz yaptım ama bunlar vücudumda bir etki yaratmadı. athena bize uygun önerilerin var mı ?
O cayfeyi hala ıcemedımBenimkide uyudu suan emiyor.. Kayfe ıcecem uyutamki senin bebeler ıkızmı gı yosam
Pilates vücutta neyi sagliyo diye saçma bir soru sorsam kuzumOncelikle ebru salli ile pilatese baslamani oneririm.
Youtoube da eski videolari illa ki vardir.
Ben onlarla zamaninda baklava bile yapmistim
Daha sonra pinterestin varsa orda baya videolar var sana yollarim.
Egzersizleri yavas ve etkili yapman lazim. Sabir etmen lazim.
Hizli hizli hemen bitsin diye yanlis sekilde yapilirsa bir sey anlamaz vucut.
Vucudun esnekligini arttiriyor. Direnc kazandırıyor. Incelik estetik ve kas yapimini gerceklestiriyorPilates vücutta neyi sagliyo diye saçma bir soru sorsam kuzum
Ahaaa tam istediklerim bunlar canımVucudun esnekligini arttiriyor. Direnc kazandırıyor. Incelik estetik ve kas yapimini gerceklestiriyor