- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.682
Neee.sepet neO da bişey mi sen sepeti dene kimse sesin nerden geldiğini anlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neee.sepet neO da bişey mi sen sepeti dene kimse sesin nerden geldiğini anlamaz
Balkondan sallandır otur sepete bi aşağı bi yukarı in çık asansör kimi kimse bişey anlamaz açık hava püfür püfürNeee.sepet ne
Ya bu cocuklar bu enerjiyi nerden aliyorlar sabah hem erkenden kalkıp hemde bu kadar geç yatıyorlar Allah'ım yaBende birini yatırdım biriyle güreşiyom
Çok emzriyosunuzYa bu cocuklar bu enerjiyi nerden aliyorlar sabah hem erkenden kalkıp hemde bu kadar geç yatıyorlar Allah'ım ya
Benimki emmiyoÇok emzriyosunuz
Ne bilim ya 2 saatlik uykuyla geziyom başım çatladıYa bu cocuklar bu enerjiyi nerden aliyorlar sabah hem erkenden kalkıp hemde bu kadar geç yatıyorlar Allah'ım ya
Bak ya ben bu yüzden cocuk yapmaya korkuyorum işteNe bilim ya 2 saatlik uykuyla geziyom başım çatladı
Ya büyük kızınnin uykusu düzelmedimiNe bilim ya 2 saatlik uykuyla geziyom başım çatladı
çok moralsiz yorgun ve bitik haldeyim aslında ama burda motive oluyomBak ya ben bu yüzden cocuk yapmaya korkuyorum işte
Yeni yeni düzeliyo canım . Ama gene de arada uyanır çağırır yanına ya da kendi gelirYa büyük kızınnin uykusu düzelmedimi
HülüüüüHu huuuu
Bebeleri uyuduyom sen nörünNeydıyonuz baaam
İnşallah bir an önce büyür bu çocuklar ya o kadar istyorumki hemen buyumeleriniYeni yeni düzeliyo canım . Ama gene de arada uyanır çağırır yanına ya da kendi gelir
Benimkide uyudu suan emiyor.. Kayfe ıcecem uyutamki senin bebeler ıkızmı gı yosamBebeleri uyuduyom sen nörün
Aynen yaaİnşallah bir an önce büyür bu çocuklar ya o kadar istyorumki hemen buyumelerini
Yok değil ama küçük ikisi de. Büyk 3,5 yaşında küçük 9 aylıkBenimkide uyudu suan emiyor.. Kayfe ıcecem uyutamki senin bebeler ıkızmı gı yosam
Öööff ikiz olsalardı tımarhaneyi boylardım zaaarBenimkide uyudu suan emiyor.. Kayfe ıcecem uyutamki senin bebeler ıkızmı gı yosam