- 30 Temmuz 2020
- 3.417
- 15.591
- 26
Benimkiler geç yatar erken uyanır ben hayranım bünyelerineYa bu cocuklar bu enerjiyi nerden aliyorlar sabah hem erkenden kalkıp hemde bu kadar geç yatıyorlar Allah'ım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler geç yatar erken uyanır ben hayranım bünyelerineYa bu cocuklar bu enerjiyi nerden aliyorlar sabah hem erkenden kalkıp hemde bu kadar geç yatıyorlar Allah'ım ya
Aa senin yokluğun fark edilmez mi. Bööön herüfler evde ya pek kimsecikler yoktuÖzlediniz mi beni hiç yokluğum da fark edilmememiş gerçi ev sahibesi çok iyi yapmış görevini
Vayy Be maşallah maşallahBugün çok kafam karışık dostlar.
Maşallah deyin okuduktan sonra.
Bugün kocacım corba pilav karnıyarık salata hepsini tek başına hem de benden güzel yaptı.
Benden daha güzel yemek yaptığına üzülmeli miyim yoksa kocam çok güzel yemek yapıyor diye sevinmeli miyim bilemedim.
Bildiğim tek şey Bugün ki yediklerim hala tadi damağımda.
Yilda bir yapar kendi isteğiyle yapar ama tam yapar.
Sevgi basıyor yemeğe .
Bütün hamaratlik bence o sevgi de yoksa nerden yapacak o öyle
Kırımız halı sersin yollarınaVay arkadaş,ne kocalar var maşallah bence sevin bir gün rahat ettin diye hatta git adamı öp mıncir bişey yap
HııMutfak bitti şükür canım gece de herifi bitirecem
Gülümm nen var geçmiş olsunBaşım çok ağrıyor kızlar ben yokum bu gece Allaha emanet olun
Bende öyle bir ifade bırakma şekli çıktı sanıyorumGız anam su başlıktaki dil çıkaran emo yu galdırıyonuzmu neydıyonuz Her bildirimde beninen dalga gecıp kafaya alıyonuz sanıyorum gordukce
Bitmiyordu mesajlar BitmiyorduCatlak-kurabiye yine gitti
Bitti galibaAa senin yokluğun fark edilmez mi. Bööön herüfler evde ya pek kimsecikler yoktu
Vayy Be maşallah maşallah
Kırımız halı sersin yollarına
Hıı
Gülümm nen var geçmiş olsun
Bende öyle bir ifade bırakma şekli çıktı sanıyorum
Bitmiyordu mesajlar Bitmiyordu
Bende bittimşuan kuşlarım sağlı sollu ısırıyor herif de bana bakkho hadi uyuyalım diye gidiyorum ben kuzular iyi gecelerBitti galiba
Begeni mi bıraktım? ne yaptığımı unutuyorum da
MerhabaaBegeni mi bıraktım? ne yaptığımı unutuyorum da
Allah ne kısmet ettiyse bazen poğaça börek bazen kahvaltı yulaf bazen iftardan kalan yemeği bazen menemenKizlar sahurda neler hazırlıyorsunuz
Sahura gel❤Bende bittimşuan kuşlarım sağlı sollu ısırıyor herif de bana bakkho hadi uyuyalım diye gidiyorum ben kuzular iyi geceler
Altta adını görünce selam vereyim dedim canım hoşgeldin ❤Begeni mi bıraktım? ne yaptığımı unutuyorum da
Canınız isterse yap canım . Ben gündüzden çok yapıyom buzluğa atıp yatmadan önce çıkarıyom azıcık ısıt tazecik oluyoYa ben daha poğaça börek yapmadım yapayimmi
Susatmaz mı canım ben sadece yulaflı omlet kaşar çay yiyorumYa ben daha poğaça börek yapmadım yapayimmi
Hamarat hatunCanınız isterse yap canım . Ben gündüzden çok yapıyom buzluğa atıp yatmadan önce çıkarıyom azıcık ısıt tazecik oluyo
Ben yemiyom ki herif yiyo. O sever öyle şeyleriSusatmaz mı canım ben sadece yulaflı omlet kaşar çay yiyorum
Canım çocuk olunca mecbur hamarat oluyo insanHamarat hatun
Canım valla bende çok bısey yiyemiyorum ama eşime degisiklik olsun diye poğaça yapacam bu akşam maşallah eşimin midesi degirmen taşı gibi herşeyi ogutuyorSusatmaz mı canım ben sadece yulaflı omlet kaşar çay yiyorum
Ya sen çok mu beceriklisin hiiiCanınız isterse yap canım . Ben gündüzden çok yapıyom buzluğa atıp yatmadan önce çıkarıyom azıcık ısıt tazecik oluyo
Merhabaa canim, nasilsin, iyi görünüyorsunMerhabaa