- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Elinde mendil sallarken squat guzel fikir sjsjsjsjEn fazla mendil çıkarıp sallarsın beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinde mendil sallarken squat guzel fikir sjsjsjsjEn fazla mendil çıkarıp sallarsın beybi
Hosgeldin canimKizlar nasılsınız
Elinde mendil sallarken squat guzel fikir sjsjsjsj
Hoşgeldin beybi nabersinKizlar nasılsınız
Tuvaletteyken sesin duyulmaması için cirpinmak benim için yeterli bı ekşınEkşın olmalı
Ben gidem herif killanmasin opuyom sizleri
Bu hayatı nasıl çekiyorsun beybiiiTuvaletteyken sesin duyulmaması için cirpinmak benim için yeterli bı ekşın
Hoşgeldin nalin .Kizlar nasılsınız
İyiyim canım kızımı yatiriyorum sizler nasılsınızHoşgeldin beybi nabersin
Çok zor bu şartlarda yaşamak hahaha .Bu hayatı nasıl çekiyorsun beybiii
Aa nereye daha karpuz kesecektikBen gidem herif killanmasin opuyom sizleri
Tabi canımmmm hep tekdüze olmasEkşın olmalı
Çok şükür canım , bende yürüyüş yapıyorumİyiyim canım kızımı yatiriyorum sizler nasılsınız
İyiyim canım benim tak kulaklığı kulağına aç sevdiğin bı müzik dinleHoşgeldin nalin .
Maç magduruyum eşim maç izliyor ben gürültüsünü çekiyorum sizlerleyim biyandan , iyiyim
Sen napiyosun nasılsın
Onuda düşünmeyelim yahu bi zahmet beybiÇok zor bu şartlarda yaşamak hahaha .
Ya sizler nasıl rahat rahat işiyorsunuz yaa
O da bişey mi sen sepeti dene kimse sesin nerden geldiğini anlamazTuvaletteyken sesin duyulmaması için cirpinmak benim için yeterli bı ekşın
Tek deşarj olabildigimiz yer tabi haklısınOnuda düşünmeyelim yahu bi zahmet beybi
Bende birini yatırdım biriyle güreşiyomİyiyim canım kızımı yatiriyorum sizler nasılsınız