Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah kuzumHe ya oda parfümü niyetine
Az kaldı yafrum Allah mükafatını artırsın inşallah
Vay her gün bir bilgi alalım sizdenBu arada rahmetli kleopatra zamaninda papatyalari toplatip papatya sabunu yaptirip cildini onla yikarmis
Bizim neyimiz eksik papatya batiralim bizde cnaimBu arada rahmetli kleopatra zamaninda papatyalari toplatip papatya sabunu yaptirip cildini onla yikarmis
Minnoş çirkin çirkin dolasmayalim lütfenVay her gün bir bilgi alalım sizden
Bize kür versinler arada lazım oldukça şey yaparızMinnoş çirkin çirkin dolasmayalim lütfen
Arkadaşım var üniversiteden kız her gün istisnasız sabunla yukarı alırdı böyle bitlik sabunlarBen bi ara aliodum buyuk marketlerde daha guzel sabunlar oluyor bole icinde papatyayi vs goruyorsunuz resmen yikarken de parcalari cikio papatyanin veya her neyli sabunsa iste... sonra biraktim neden biraktim ondan mi boyle cirkinlestim
Varsa öyle bişe bizde sokalımKafami papatya kazanina soksam ne fayda
La konuyu hep sokmaya getiriyorsun sus heleIcime papatya eksem bir yerlerimden fiskirsa gene fayda etmez jsjsjsjsjjsjs
Kiz sus cirkinligimi vurgulmak icin mubalağa sanati yapiom surda sjsjsjsjVarsa öyle bişe bizde sokalım
Hiç sanmamVarsa öyle bişe bizde sokalım
Evet kuzucum epeydir konuşamadık. Allah oruçlarınızı kabul etsin canım. Ben de Minnosprenses ile Catlak-kurabiye den gaza gelip sarma sardım pertim çıktıİyim ya hatirlaşmadik ne zaman
Çok şükür bugünümuze larisim Allah iyilik versin bziimde az kaldı bekliyoruz iste
Hep senin yüzünden sarma sarıp duruyorum saatlerdir neysekş ocağa koydum iftara yetişir annem de bende oruç kadıncağızHe ya zaten ramazanı kıskanıyor. Gelmez gelmez ama ramazan ayında koşa koşa gelir
Pratikte oluyor
Evet kaçakları yakaladık
Vay be bir kleopatra olamadıkBu arada rahmetli kleopatra zamaninda papatyalari toplatip papatya sabunu yaptirip cildini onla yikarmis
Ellerine sağlık bitanemmEvet kuzucum epeydir konuşamadık. Allah oruçlarınızı kabul etsin canım. Ben de Minnosprenses ile Catlak-kurabiye den gaza gelip sarma sardım pertim çıktı
Hep senin yüzünden sarma sarıp duruyorum saatlerdir neysekş ocağa koydum iftara yetişir annem de bende oruç kadıncağız
Vay be bir kleopatra olamadık