Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nebahat cehreBizim bir Türk kadınından örnek almamız lazım
Ahahahahahah renksiz papatya kazanına sokuyor kafasınıKim nereye ne sokuyo gene
Kız kahkaha attım resmenLa konuyu hep sokmaya getiriyorsun sus hele
Valla bir yaprak sever olarak ben uzunca bi süre yaprak görmek istemiyorumEvet kuzucum epeydir konuşamadık. Allah oruçlarınızı kabul etsin canım. Ben de Minnosprenses ile Catlak-kurabiye den gaza gelip sarma sardım pertim çıktı
Hep senin yüzünden sarma sarıp duruyorum saatlerdir neysekş ocağa koydum iftara yetişir annem de bende oruç kadıncağız
Bak konuyu nası değiştirdi hemen athena anladı konu dönüp dolaşıp kendine gelecekMenu de neler var kızlar annem döktürmüş bu gün
Immmmm olabilir mi yok o da estetikleNebahat cehre
Ben masumum hakim beyKim nereye ne sokuyo gene
Mevzu heran yangına dönebilirKim nereye ne sokuyo gene
5 kg sararsan artık seneye sararsınKız kahkaha attım resmen
Valla bir yaprak sever olarak ben uzunca bi süre yaprak görmek istemiyorum
Bak konuyu nası değiştirdi hemen athena anladı konu dönüp dolaşıp kendine gelecek
He canım kıvılcımı at kaçBen masumum hakim bey
Canım dünden ıspanaklı ve patatesli böreğim var. Yanına dolma,sarma,cacık ve tatlı olarak da bülbül yuvası yaptımMenu de neler var kızlar annem döktürmüş bu gün
Sağol kuzucumEllerine sağlık bitanemm
Hergün olsun her gün yerim valla ama başkası sarsın ben yiyeyimKız kahkaha attım resmen
Valla bir yaprak sever olarak ben uzunca bi süre yaprak görmek istemiyorum
Bak konuyu nası değiştirdi hemen athena anladı konu dönüp dolaşıp kendine gelecek
Heeeeeeeeee bende şey sandımAhahahahahah renksiz papatya kazanına sokuyor kafasını
Kız aşağıda bi 5 kiloluk bidon daha var ilk başta onu görünce çok sevinmiştim ama şuan kara kara düşünüyorum5 kg sararsan artık seneye sararsın
Pirinci duydum ama karışımı ilk defa duydum çok güzel tarifPrinci sütlaç yapar gibi haşlayıp yumusayinca blender dan geçirip pürüzsüz hale getiriyoruz içine gül suyu aleo vera ya d salatalik suyu ilave edebiliriz canınız ne isterse. Bir damla da zeytinyağı.
Bunlari buz kalıplarına hazırlayıp koyun dönünce geceleri ya da gün icinde dışarı cikmayacaksaniz sabahları yüzünüze uygulayın.
Ben genelde bu saatlerde uyguluyorum.
Gece yapınca çok uykum kaçıyor.
Birazdan su iccezzMevzu heran yangına dönebilir
Biraz zaman geçsin onu da saran senKız aşağıda bi 5 kiloluk bidon daha var ilk başta onu görünce çok sevinmiştim ama şuan kara kara düşünüyorum
Hahahaha gel gel gel bekliyorumHshshshshsshhdhd dutluk Migrenben olaydi konuyu minnosa cekerdik de yok iste gafasinia öptürdüğüm