- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Ohh hayirli olsun kiz evi sario kokusu oyle basarili kuKız athena hani sen demiştin ya bimdeki bulut yumuşatıcı nası güzel kokuyor diye. Dün aldım bugün de yıkadım Ayy ev misler gibi kokuyor bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh hayirli olsun kiz evi sario kokusu oyle basarili kuKız athena hani sen demiştin ya bimdeki bulut yumuşatıcı nası güzel kokuyor diye. Dün aldım bugün de yıkadım Ayy ev misler gibi kokuyor bayıldım
Haha yok iyi yapmışsınız
Kötü motu genede guldum
Ayy buz de cocuklarla uyuyakalmışız bir mayismisim ki sormayın.
Buna da tamam sormuyoz deme
Dene bak kesin bir değişme oluyorAaa ilk defa duydum canım bunu
İyim ya hatirlaşmadik ne zaman
Bize bisi olmadi kizim atopiktir bide.Kokusu güzel de bizim tüm ev ahalinisi kasindirdi o yumuşatıcı ya.
En güzeli Abc hem mis hem kasindirmiyor.
Aaa ilk defa duydum canım bunu
Allah sevabini versin canimBu gün çok susadım
He ya zaten ramazanı kıskanıyor. Gelmez gelmez ama ramazan ayında koşa koşa gelirVaktin geldiyse eninde sonunda yakalar o seni.
Pratikte oluyorBende bayılırım at bencede
Evet kaçakları yakaladıkHellöğğ bebeğim
Ayy zaten problemli ama ben çok kahve içerim acaba ondan mı kiDene bak kesin bir değişme oluyor
Kaptanım canim balım
Tam 1 saat var Amin canımAllah sevabini versin canim
He ya oda parfümü niyetineOhh hayirli olsun kiz evi sario kokusu oyle basarili ku
Az kaldı yafrum Allah mükafatını artırsın inşallahBu gün çok susadım
Ooo kleopatranin guzellik sirlari geldi2 saattir uyuyan sanki ben değilim daha dinç olacakken daha da uykum var sanki.
Yüzüme buzluktan bir maske çıkarıp kompres yapayım.
Aklınızda olsun kizlar acayip uyku açıyor buzluktan çıkarılan maskeler.
Yaz da geliyor ya yeni maskeler yapıp aticam.
Salatalık çok iyi bu konuda dilim dilim kesince çıkarıp yüze uygulayınca hem uykunuz açılıyor hem goz altı morluklarinda açılma oluyor.
Herkese demem böyle şeyleri bir yere not edin ekran görüntüsü alın
Tam günündeKahvesiz olmaz la ben hep icerim hic sasmaz arada iste bazen ama genelde vakitli gelir nımıssız
Hemen SS aldım efenim2 saattir uyuyan sanki ben değilim daha dinç olacakken daha da uykum var sanki.
Salatalık çok iyi bu konuda dilim dilim kesince çıkarıp yüze uygulayınca hem uykunuz açılıyor hem goz altı morluklarinda açılma oluyor.
Oooo tarifleei alalım senden2 saattir uyuyan sanki ben değilim daha dinç olacakken daha da uykum var sanki.