- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.462
- 31
Hayır öylece at bişey olmazKuruması mı lazım peki atmadan önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır öylece at bişey olmazKuruması mı lazım peki atmadan önce
Nerdesin bakim sen
Patik çorap lif sen ne oruyorsun :)) kötü espri yapayım dedim
Tamam canım inşallah bundan sonra öyle yapimHayır öylece at bişey olmaz
Yemek yaptımNerdesin bakim sen
Tmm sormuyoz
Kötü motu genede guldum
Ayy buz de cocuklarla uyuyakalmışız bir mayismisim ki sormayın.
Buna da tamam sormuyoz deme
Oo barbunya en bi sevdiklerimizden hele eşim bayılıyor ona kalsa dondurucuya 20 30 poşet barbunya atmam lazımYemek yaptım
Barbunya, bulgur pilavı
Kokusu güzel de bizim tüm ev ahalinisi kasindirdi o yumuşatıcı ya.Kız athena hani sen demiştin ya bimdeki bulut yumuşatıcı nası güzel kokuyor diye. Dün aldım bugün de yıkadım Ayy ev misler gibi kokuyor bayıldım
Benimki hep dengesiz zaten tüp bebeğe başlıcam dedim gelecek gibiydi onu duyup korktu herhalde gelmediDün kahve içtim diye adetimin şavkı kaydi.
Tamamen kesildi sandım. Bugün tekrardan gördüm kırmızılari.
Kahve içince sizinde adetinizin dengesi bozuluyor mu ?
Ciddi mi anaa gerçi nevresimlerdi yıkananlar onları da kaldırcam ama bakalım kıyafetler nası olacakKokusu güzel de bizim tüm ev ahalinisi kasindirdi o yumuşatıcı ya.
En güzeli Abc hem mis hem kasindirmiyor.
Maydanoz sapi yeyiver acayip sokutuyor adeti.Benimki hep dengesiz zaten tüp bebeğe başlıcam dedim gelecek gibiydi onu duyup korktu herhalde gelmedi
Her vücut ayni değil belki sizi kasindirmaz.Ciddi mi anaa gerçi nevresimlerdi yıkananlar onları da kaldırcam ama bakalım kıyafetler nası olacak
Yok değilimdir kuzum da şimdi ramazanı tam tutayım bari dedim. Sonra tutması çok zor oluyorMaydanoz sapi yeyiver acayip sokutuyor adeti.
Ama bir gebelik testi mi yapsan hadi hamissen şimdi?
Vaktin geldiyse eninde sonunda yakalar o seni.Yok değilimdir kuzum da şimdi ramazanı tam tutayım bari dedim. Sonra tutması çok zor oluyor
Bende bayılırım at bencedeOo barbunya en bi sevdiklerimizden hele eşim bayılıyor ona kalsa dondurucuya 20 30 poşet barbunya atmam lazım
Aaa ilk defa duydum canım bunuDün kahve içtim diye adetimin şavkı kaydi.
Tamamen kesildi sandım. Bugün tekrardan gördüm kırmızılari.
Kahve içince sizinde adetinizin dengesi bozuluyor mu ?
Canım H M cim yemek yapıyordum . Sen napıyorsun kuzucum
Hellöğğ bebeğimKız kaçak nerelerdesin sen bakim haa dur üçünüz de kaçaksınız