- 16 Aralık 2019
- 20.217
- 80.462
- 31
Hazır canım aynen oturdum vallaYemek hazır mı dinlen biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır canım aynen oturdum vallaYemek hazır mı dinlen biraz
Ohh miss benimde dünden var biraz bide kendime tavuk sote yapcam ama erken uzandım öyleHazır canım aynen oturdum valla
Çorbam var tepsi böreği yapmıştım bugün de ıspanaklı aha şimdi attım fırına. Afiyet olsunOhh miss benimde dünden var biraz bide kendime tavuk sote yapcam ama erken uzandım öyle
Ohh şifalar olsun. Benim adam dedi ki lütfen ramazan bitene kadar ıspanak alma. Uzun bir süre ıspanak görmek istemiyorum Ramazan başında ıspanaklı börek yapmıştım bi kaç gün sahurda onu yedik sonra bide kalan ıspanaklar araya gitmesin diye yemeğini yaptım adam napsınÇorbam var tepsi böreği yapmıştım bugün de ıspanaklı aha şimdi attım fırına. Afiyet olsun
HaklıOhh şifalar olsun. Benim adam dedi ki lütfen ramazan bitene kadar ıspanak alma. Uzun bir süre ıspanak görmek istemiyorum Ramazan başında ıspanaklı börek yapmıştım bi kaç gün sahurda onu yedik sonra bide kalan ıspanaklar araya gitmesin diye yemeğini yaptım adam napsın
Ewt maalesef kadın haklı çıkamadı bu defa bi daha yarım kilo alcam
Kız fazlasını buzluğa ataydın yaEwt maalesef kadın haklı çıkamadı bu defa bi daha yarım kilo alcam
Kız kaçak nerelerdesin sen bakim haa dur üçünüz de kaçaksınız
HaÇan puralardayim sen nasılsın canım ne va rne yok baaaakaayimKız kaçak nerelerdesin sen bakim haa dur üçünüz de kaçaksınız
Ispanağın mı. Kız hakket ya neden aklıma gelmedi ki. Daha önce hiç denemedim ama burda birinde görmüştümKız fazlasını buzluğa ataydın ya
Valla ne olsun buralara ramazan geldi onun telaşı var oraya da geldi miHaÇan puralardayim sen nasılsın canım ne va rne yok baaaakaayim
Temizle doğra at buzluğaIspanağın mı. Kız hakket ya neden aklıma gelmedi ki. Daha önce hiç denemedim ama burda birinde görmüştüm
Yok canım yolda geç kalicakmis biraz Allah kabul etsin insallaaaahValla ne olsun buralara ramazan geldi onun telaşı var oraya da geldi mi
Kuruması mı lazım peki atmadan önceTe
Temizle doğra at buzluğa
Patik çorap lif sen ne oruyorsun :)) kötü espri yapayım dedimNörüyonuz?
Nörelim iyiyiz sen nörünNörüyonuz?
Hee yetişir yetişir pek sevimli zaten insanın bırakası gelmiyor Aminn cümlemizin inşallahYok canım yolda geç kalicakmis biraz Allah kabul etsin insallaaaah