- 16 Aralık 2019
- 20.217
- 80.462
- 31
Heee tamamSelam verdin yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee tamamSelam verdin yaa
Sizlerde mi yarıştınız hiç Farketmedim yaSondan 2. Oldum asom
Evet canim her yarışta yırtık dondan cikar gıbı cikiyoz ya bizSizlerde mi yarıştınız hiç Farketmedim ya
evet hemşo bende yarıştım kısmetSizlerde mi yarıştınız hiç Farketmedim ya
aman senin herifi dövecem artıkBenim herif evde oleyo o saatte gelirsem trip atar pek giremem
ben varım beybi mutlaka etiketleyin gelirimArkadaşlar iftardan sonra da çay kahve süt ayran su gazoz neyiniz varsa alın gelin yansın geceler
Evet canim her yarışta yırtık dondan cikar gıbı cikiyoz ya biz
Kısmet diyor onlar kısmetevet hemşo bende yarıştım kısmet
Ben yeşil çayımla geleyimArkadaşlar iftardan sonra da çay kahve süt ayran su gazoz neyiniz varsa alın gelin yansın geceler
evet canımm
İşler bitti yemek de tamam şimdi cü sürücem mola verdiydim. 1 saate biterEv temizlendi
Yemek yapildi
Kuslar temizlendi
Sirada oglana ders calistirmak var...
Istiklal marsi nin ilk kitasini estek kostek ezberledi sira ikinci kitada...
Cinnet vaktine hazir miyiz genşler
Buralarda ol canım
Buralarda ol canım
Benim de herüf olur yaf bide akşamları çok koşturma ile geçiyor gelemiyorum buralaraArkadaşlar iftardan sonra da çay kahve süt ayran su gazoz neyiniz varsa alın gelin yansın geceler
Benim de olur da fırsat buldukça gireriz. Hiç halim kalmadı yaBenim de herüf olur yaf bide akşamları çok koşturma ile geçiyor gelemiyorum buralara
Yemek hazır mı dinlen birazBenim de olur da fırsat buldukça gireriz. Hiç halim kalmadı ya