- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.775
Yataktayım daha dutcum bacağımı yorgandan çıkarayım çekele beni azcıkGünaydınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yataktayım daha dutcum bacağımı yorgandan çıkarayım çekele beni azcıkGünaydınn
Sen yazarken uykuya geçiş yaptiydim beybiBelli belli demin başka bi bölümden mesajı buraya getirmişin
Kızz sabah oluyor anamm hadi kapatın kk ları
Hellöölerr efendim ben yine işler güçler ile boğuşmaktayım ama yarın pineklicem inşallahHellolarcaaaaaa finduklu kurbişler
Hadi Inş balımHellöölerr efendim ben yine işler güçler ile boğuşmaktayım ama yarın pineklicem inşallah
Napisiz la
Noldu kız yumurtadan civciv çıktı demeAyyy bugün yemek.bolumu çok hareketliydi gelemedim b8r civciklenmeler bir fikirdamalar
Güüüğnaaayyydıııınnnn
Baaa bakın burayı boş bırakmayın hepüzü pıçaklarım allama
Eveeet buralar çok boş kaldıGünaydınlar bugün fazla işim yok niyetim burayı kaynatmak bakalım
Gunaydin minnosummmmm
Canim gunaydin ramazandan dolayi kimse pek musait olamiyor diyedir yoksa baya aktifizdirGünaydın kızlar bir günaydın yazıyorum hep buraya pek konuşan yok sanırım burda aslında konuyu değişmek lazım aktif olması için
Ben senin gibi nişanlıyken işim gücüm onunla konuşmaktı vallla helal sana sen çok iyi vakit ayırıyorsun kendine şimdi pişmanım çünkü hep yanımda diyorum keşke başka aktiveteler yapsaydım ah ah
Milletin agzı damağı kurumuş senin karnın tok konuşuyon diyon yaniGunaydin minnosummmmm
Canim gunaydin ramazandan dolayi kimse pek musait olamiyor diyedir yoksa baya aktifizdir