- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Neydiyim dolanıyorum dün fazla giremedim bakıyorum öyle sen neydiyonSanada caneeem neydıyon gııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neydiyim dolanıyorum dün fazla giremedim bakıyorum öyle sen neydiyonSanada caneeem neydıyon gııı
Bebe sallıyomzabaaan korunde hortladı gene benim oglan.Selam kizlar....
İftarı yaptık... Belki en fazla yarım saat sonra 7 yaşında ki oğlumun ağzında ve çenesinde durup dururken morluk oldu. İki kez daha olmuştu. Ama bu kadar büyük değildi. Google dan araştırayım dedim. Çok kötü şeyler çıktı. Tırstım. Acaba bunu daha önce göreniniz var mı?
Anaa inşallah geri uyur kız çok erken dahaBebe sallıyomzabaaan korunde hortladı gene benim oglan.
Uyumak uzere canım yanı ınsallahAnaa inşallah geri uyur kız çok erken daha
Hellooooooo iki gözümün çiçeeeeeHayırlı sahurlar beybiler Minnosprenses LaRisaCca ASSOSyal Migrenben @renksizgokkusagi @N u r @Nilay5454 cevizli tarcinli kek Niloyatospikk
PeRRieR bak perii buraları ihmal ediyorsun gözümden kaçmıyor değil özletme gendiniii
Belli belli demin başka bi bölümden mesajı buraya getirmişinBende ayakta uyuyorum Acaip uykum var. Bebemı sallanıyor benmı belli deıl
Kızz sabah oluyor anamm hadi kapatın kk larıHellooooooo iki gözümün çiçeeeee
Hahaha ayy valla yeni farkettm sen soyleyınceBelli belli demin başka bi bölümden mesajı buraya getirmişin
Kızz sabah oluyor anamm hadi kapatın kk ları
Nasılsın canoGünaydın kk nın en nadide çiçekleri
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın cano
G Ü N OHayırlı sahurlar beybiler Minnosprenses LaRisaCca ASSOSyal Migrenben @renksizgokkusagi @N u r @Nilay5454 cevizli tarcinli kek Niloyatospikk
PeRRieR bak perii buraları ihmal ediyorsun gözümden kaçmıyor değil özletme gendiniii
Sahurda ben buradaydım yoktu bu mesajHayırlı sahurlar beybiler Minnosprenses LaRisaCca ASSOSyal Migrenben @renksizgokkusagi @N u r @Nilay5454 cevizli tarcinli kek Niloyatospikk
GünaydınnSahurda ben buradaydım yoktu bu mesaj
Eee o zaman Günaydın