- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.720
Beğenmiyor da te allam yarebbimYaaa ne demezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenmiyor da te allam yarebbimYaaa ne demezsin
Kız niye benide cagirmiyorsunuz madem sohbet varBende kızları uyutuyom . Mutfağı yarım toplaya bildim benim küçük durmadı. Akşam namazını da kaçırdım
Çözemedim henüz, bir adam karısını aldatiyo, kizi ogreniyo, aldattigi kizi yanlis anliyo kızı olduruyo daha bu kadar
Kac yaşında?Aynen canım ya taaa sela verilirken fark ettim zamanın kalmadığını. Benim ufaklık tam bi canavar
Koş beybi kooooşşKız niye benide cagirmiyorsunuz madem sohbet var
Sorma canım kim kiminle nerede napiyo belli değil şuanZaten bakmayacaktim da senin yazdıklarından sonra iyice bakasım kaçtı. Kim kime dum duma dizileri bana çok itici geliyor.
Kac yaşında?
Buna şükürBeğenmiyor da te allam yarebbim
Çağırmaya ne gerek kapı açık girdin selam versin geçtin oturdunKız niye benide cagirmiyorsunuz madem sohbet var
Büyük 3,5 yaşında küçük 9 aylıkZaten bakmayacaktim da senin yazdıklarından sonra iyice bakasım kaçtı. Kim kime dum duma dizileri bana çok itici geliyor.
Kac yaşında?
Kız ne bu sınır ne dedim ki benBuna şükür
Çağırmaya ne gerek kapı açık girdin selam versin geçtin oturdun
Büyük 3,5 yaşında küçük 9 aylık
Öööfff bilmem mi sağolsun büyük kızım sendromlar gece terörleri hepsini yaşadık kendi yatağında daha 1 aydır falan yatıyo9 aylık mi fena olan.
Allah im 2 yas sendromu da var daha bunun.
Benim ki 2 buçuk yaşında ama ayakli sendrom bildiğin
Davet bekleme selamunaleyküm de gir . Baktın kimse yok aklına geleni etiketle çağırKız ne bu sınır ne dedim ki ben
Tamam patron bı dahakine öyle yapacam emrin baş üstüneDavet bekleme selamunaleyküm de gir . Baktın kimse yok aklına geleni etiketle çağır
Estağfurullah canımTamam patron bı dahakine öyle yapacam emrin baş üstüne
Nerdeeeee bıcıbıcı yapıcaaam daha mıtfa yeni dopladımUyudunuz mu kizlar
Allah kolaylık versin cnm sihhatler olsun bebislereNerdeeeee bıcıbıcı yapıcaaam daha mıtfa yeni dopladım
Allah kolaylık versin cnm sihhatler olsun bebislere
Ahh ahh bugün de çok işim varÇok boşum bugün oturuyom beybiii yarın sende öyle yap otur
Tamam tamam çok yakışmış hıhhSpor yaptim halim yohh kizdirma beni la
Seni dondurmacı senii