- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Benim de karnim tok tutmuyorum ama inan vakit bulamiyorumMilletin agzı damağı kurumuş senin karnın tok konuşuyon diyon yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de karnim tok tutmuyorum ama inan vakit bulamiyorumMilletin agzı damağı kurumuş senin karnın tok konuşuyon diyon yani
Sen bide buraları önce görecektin heheyyGünaydın kızlar bir günaydın yazıyorum hep buraya pek konuşan yok sanırım burda aslında konuyu değişmek lazım aktif olması için
He vallah neler neler konusurduk alev alev sjsjsjsjSen bide buraları önce görecektin heheyy
Kesinlikle yakıyordu muhabbetler cıssssHe vallah neler neler konusurduk alev alev sjsjsjsj
Bende çocuklardan vakit bulamıyorum 2 haftadır sporu bile bıraktımBenim de karnim tok tutmuyorum ama inan vakit bulamiyorum
Demmeki ben ters zamanda geldimSen bide buraları önce görecektin heheyy
Sporu beraber yapak istiosan.Bende çocuklardan vakit bulamıyorum 2 haftadır sporu bile bıraktım
Minnosla cok ugrasirdik dutlukla ben shshshshshsKesinlikle yakıyordu muhabbetler cıssss
dünyam onun etrafında dönmüyor çok şükür canım benim önceden dilim yandı tabiBen senin gibi nişanlıyken işim gücüm onunla konuşmaktı vallla helal sana sen çok iyi vakit ayırıyorsun kendine şimdi pişmanım çünkü hep yanımda diyorum keşke başka aktiveteler yapsaydım ah ah
iki gözüm ne yapıyonGunaydin minnosummmmm
Canim gunaydin ramazandan dolayi kimse pek musait olamiyor diyedir yoksa baya aktifizdir
he ya ben çok çekiyorum buikisinden evlenimde kurtulayımMinnosla cok ugrasirdik dutlukla ben shshshshshs
Oglusun canli dersi bitsin deyi bekliyom elmali turtamiki gözüm ne yapıyon
Vuuuu harikasın ben genelde zayıflama yönelikli spor yapıyorum hit cardio koşu yürüyüş eva leslie boosdet gibi, ama son zamanlarda onları da bıraktım bugünlük hangi sporları yaparsın bende yapayımSporu beraber yapak istiosan.
Ben istikrarliyim.
Esim de vucut gelistirmeci, diyor ki 1 gun yap 1 gun ara ver ki kas buyusun. Ama ben her gun farkli kas grubu calistiriyorum. Genelde karin+kalca+ bacak ve arka kol uzerinde yogunlasiyorum. Ara ara sirt. Ama hafif calisiyorum.
Takil bana
aslında burada çok aktiftik ama ramazandan dolayı kızlar sahur falan olunca geç uyanır oldu ben aynı devam erkenden kalkıyorumGünaydın kızlar bir günaydın yazıyorum hep buraya pek konuşan yok sanırım burda aslında konuyu değişmek lazım aktif olması için
Jsjssjjsjsj Migrenben bak Minnosprenses bize ne diyo kasinio sjsjajanajhe ya ben çok çekiyorum buikisinden evlenimde kurtulayım
zehir gibi devamOglusun canli dersi bitsin deyi bekliyom elmali turtam
Sen napiosun?
Durumlar nasil?
dur kız orucum haaa
Dilin önceden nasıl yandı tecrübe var sanırımdünyam onun etrafında dönmüyor çok şükür canım benim önceden dilim yandı tabi
Benim egzersiz yapiyorum canim atarim sana video linklerini ozelden saat 5 gibi spor saatim baslio benim. Zayiflama; guzel bir diyet ve saglikli beslenmeyle olur. Egzersizlerle pekistirirsen yag yakimin ve sekillenmen daha kolay olurVuuuu harikasın ben genelde zayıflama yönelikli spor yapıyorum hit cardio koşu yürüyüş eva leslie boosdet gibi, ama son zamanlarda onları da bıraktım bugünlük hangi sporları yaparsın bende yapayım