- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
nişanlımdan öncekinden diyim o yüzden bunda yanı şeyleri yapmıyorum hemşoDilin önceden nasıl yandı tecrübe var sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nişanlımdan öncekinden diyim o yüzden bunda yanı şeyleri yapmıyorum hemşoDilin önceden nasıl yandı tecrübe var sanırım
Dürttüm ozelden de yok?Migrenben nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
işe dalmıştır şimdiDürttüm ozelden de yok?
kız bu kilo değil bebekkkkkk hamile olmayasınnnnKilo verdim mi diye aynada kendime bakarken ben; Eki Görüntüle 2830847
iyi yapmışsın dutummm gözümüz yollarda kaldıGünaydın kızlar ayynen aktif olalım markete gittim geldim
Ay gülüm çıkmwzdım da eşim geç geliyo marketker kapalı oluyo m3cbur çıktımiyi yapmışsın dutummm gözümüz yollarda kaldı
kızlarla mı gittin canımmAy gülüm çıkmwzdım da eşim geç geliyo marketker kapalı oluyo m3cbur çıktım
Aynen canım nereye bırakim mecbur beraber gittikkızlarla mı gittin canımm
Bilmiom olabiler (Allah korusun)kız bu kilo değil bebekkkkkk hamile olmayasınnnn
bebiş bebiş bebişşşşşşşşşşBilmiom olabiler (Allah korusun)
onlara değişiklik olur canım olsunAynen canım nereye bırakim mecbur beraber gittik
Gazdir o gaz shjssjsjsj babam bazen dio kizim o karnin ne bea baba diom gaz yahu, kardesim de dio ki ablaaaaa hayirdir yok la diom ben tuvalete cikamiom ondan sis karnim. Neysem bi ot var ondan iciom iki gundur agri krampla birlikte cok guzel bosaltim yapabiliyorum allaha sukurbebiş bebiş bebişşşşşşşşşş
çok şükür neden tuvalete çıkamıyorsun canımGazdir o gaz shjssjsjsj babam bazen dio kizim o karnin ne bea baba diom gaz yahu, kardesim de dio ki ablaaaaa hayirdir yok la diom ben tuvalete cikamiom ondan sis karnim. Neysem bi ot var ondan iciom iki gundur agri krampla birlikte cok guzel bosaltim yapabiliyorum allaha sukur
Evet ama korkuyom virüstenonlara değişiklik olur canım olsun
Çok içme onu haa bağırsak tembeli plunGazdir o gaz shjssjsjsj babam bazen dio kizim o karnin ne bea baba diom gaz yahu, kardesim de dio ki ablaaaaa hayirdir yok la diom ben tuvalete cikamiom ondan sis karnim. Neysem bi ot var ondan iciom iki gundur agri krampla birlikte cok guzel bosaltim yapabiliyorum allaha sukur
Bilmiom kendimi bildim bileli boyle bi yemek yerim 3 gun cikamam 5 aylık gebe gibi dolanirim. Biraz da o yuzden az yemek yiyorum artik diyet bahane. Benim bagirsaklar tirt okadar da yogurdumu vs evde yapar yerim halbukiçok şükür neden tuvalete çıkamıyorsun canım
Ya 1 hafta her gun 1 bardak iceyim diyorum sonra 1 hafta birakirim. Oyle oyle devam ederim..Evet ama korkuyom virüsten
Çok içme onu haa bağırsak tembeli plun