- 16 Aralık 2019
- 20.206
- 80.409
- 31
Sağol beybisiKız Migrenben @renksizgokkusagi hayırlı olsun bebişler kırmızılarınız
Hiçte yakışmamış bi keree hıhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol beybisiKız Migrenben @renksizgokkusagi hayırlı olsun bebişler kırmızılarınız
Hiçte yakışmamış bi keree hıhhh
Yeni dizi var beybisi kağıt evKızlaaaaaarrrr neler yapıyonuuz
O nerde kız. Benim kızdan kumandayı alamıyoz ki bakak ne var ne yokYeni dizi var beybisi kağıt ev
Starda şimdi başladı bende merak ettimO nerde kız. Benim kızdan kumandayı alamıyoz ki bakak ne var ne yok
Gerçi bööğün çukur var gene bakamamStarda şimdi başladı bende merak ettim
Uzandım çocukların yanına hadi uyuyun bakem dedim. Onlar uyumaya çalışırken ben de tlfla buraya takılıyorum.Kızlaaaaaarrrr neler yapıyonuuz
Konusu ne ?Starda şimdi başladı bende merak ettim
Bende kızları uyutuyom . Mutfağı yarım toplaya bildim benim küçük durmadı. Akşam namazını da kaçırdımUzandım çocukların yanına hadi uyuyun bakem dedim. Onlar uyumaya çalışırken ben de tlfla buraya takılıyorum.
Mutfagimi tertemiz edip de geldim
Namaz kacmayinca her şey yolunda gidiyor kaçınca her şey yarım kalıyor sanki.Bende kızları uyutuyom . Mutfağı yarım toplaya bildim benim küçük durmadı. Akşam namazını da kaçırdım
Çözemedim henüz, bir adam karısını aldatiyo, kizi ogreniyo, aldattigi kizi yanlis anliyo kızı olduruyo daha bu kadarKonusu ne ?
Hic fragmanda da görmedim. Reklamsiz bir dizi.
Aynen canım ya taaa sela verilirken fark ettim zamanın kalmadığını. Benim ufaklık tam bi canavarNamaz kacmayinca her şey yolunda gidiyor kaçınca her şey yarım kalıyor sanki.
Zamanin bereketi için namaz kaçınılmaz firsat gibi.
Çok kilo verdinÇok severim bu şarkıyı. benim de karnım hiç doymuyo ota p.ha acıkıyom
Şimdi yatsı okundu, aklım orda benimdeNamaz kacmayinca her şey yolunda gidiyor kaçınca her şey yarım kalıyor sanki.
Zamanin bereketi için namaz kaçınılmaz firsat gibi.
Yaaa ne demezsinÇok kilo verdin
Benim de kızlar uyusunda hemen gidip kılamŞimdi yatsı okundu, aklım orda benimde
Bende boşluktan bakıyorum, keşke gornesemÜzülerek söylemem gerekir ki benim bir dizim bile yok
anlıyor musun anneme küstüm çok karnım acıktı...