Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz geçmiş olsun bebeemm nen varNasılsınız bebitolaaar hastalık dolayısıyla da olsa zayıflamış olarak haftaya başlıyorum
Sağol canım midemi üşütmüşüm 2 gündür çok fenaydım şükür bugün iyiyimGünaydınnn herkeseee
Kızz geçmiş olsun bebeemm nen var
Geçmiş olsun canım❤Sağol canım midemi üşütmüşüm 2 gündür çok fenaydım şükür bugün iyiyim
Sağol hayatıımGeçmiş olsun canım❤
Aman geçmiş olsun canım sen geçen sahursuz tuttun ya o gün oldu sanırımSağol canım midemi üşütmüşüm 2 gündür çok fenaydım şükür bugün iyiyim
Senin enercine bayılıyorummmHellolaaarrr beybiler canlar
Enercii benim işim beybiiAman geçmiş olsun canım sen geçen sahursuz tuttun ya o gün oldu sanırım
Senin enercine bayılıyorummm
Evet sabahları bi fırt çekmeden güne başlayamıyorumEnercii benim işim beybii
Aç tok farketmez, sabah ogle aksam uc öğün alinabilirEvet sabahları bi fırt çekmeden güne başlayamıyorum
Hahah bi fırt daha çekmeye geldim Ayy çok yoruldum bennn sen napıyosunAç tok farketmez, sabah ogle aksam uc öğün alinabilir
Çok boşum bugün oturuyom beybiii yarın sende öyle yap oturHahah bi fırt daha çekmeye geldim Ayy çok yoruldum bennn sen napıyosun
Darısı başına inş kuzucum ❤
Spor yaptim halim yohh kizdirma beni la
Off diyorum muhteşem o sıkılık için çekilirEn cok terledigim sntrenman squat. Kalca antremani nefes nefese kaliom bacaklarimmm
Ah bebegem zaten o yuzden cekiyom ya yoksa katlanilir aci degilllOff diyorum muhteşem o sıkılık için çekilir
Kaç tane yapiyosun beybiAh bebegem zaten o yuzden cekiyom ya yoksa katlanilir aci degilll