- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.720
Hayiirrr kötü bişiy oldu demeeKek ne oldu diye sorun hadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayiirrr kötü bişiy oldu demeeKek ne oldu diye sorun hadi
Heee yanlış alarm beybiMigrenben ya dedim kız onu
Elimden düştü borcamda patladı hanginizin gözü kaldıHayiirrr kötü bişiy oldu demee
Ayyy inanmıyorum nazar değdirmedim ben minnosumElimden düştü borcamda patladı hanginizin gözü kaldı
Gitti kuzum valla kesin Catlak-kurabiye gözün kaldı seninnAyyy inanmıyorum nazar değdirmedim ben minnosum
Gitti güzelim kek off yaa masal gel kız buraya Catlak-kurabiyeGitti kuzum valla kesin Catlak-kurabiye gözün kaldı seninn
Anaa kız cidden mi yaa Ayy çok üzüldüm maşallah demedik ya hep ondan oldu bunlarGitti kuzum valla kesin Catlak-kurabiye gözün kaldı seninn
Kısmet olmayıncaAnaa kız cidden mi yaa Ayy çok üzüldüm maşallah demedik ya hep ondan oldu bunlar
Yiyemedim yiyemedimGitti güzelim kek off yaa masal gel kız buraya Catlak-kurabiye
Yok kız kaza işte takılıyorum size kalktım irmik tatlısı yaptım soğusun yicem vallahAnaa kız cidden mi yaa Ayy çok üzüldüm maşallah demedik ya hep ondan oldu bunlar
Tüh kız nazar ettik sen bi dahakine yedikten sonra söyleYiyemedim yiyemedim
MAŞALLAH bak bu defa dedim kız olabilir nazarYok kız kaza işte takılıyorum size kalktım irmik tatlısı yaptım soğusun yicem vallah
Üşenmiyor da yaa valla helâl olsun sana minnosum afiyet olsun şimdidenYok kız kaza işte takılıyorum size kalktım irmik tatlısı yaptım soğusun yicem vallah
Ahahha iyi dedin söylemicemTüh kız nazar ettik sen bi dahakine yedikten sonra söyle
Teşekkür ederim canımm erkek kardeşim istedi ya yapmasam olmaz şimdi o da bekliyorÜşenmiyor da yaa valla helâl olsun sana minnosum afiyet olsun şimdiden
İnşAllah birşey olmaz yer uyurumMAŞALLAH bak bu defa dedim kız olabilir nazar
Hadi inşallahİnşAllah birşey olmaz yer uyurum