- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.334
Nikaha kadar izin alamam canımm zaten evlenince burayı bırakıyorumBelki o da olur ama hasta olmadan oldun minnosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nikaha kadar izin alamam canımm zaten evlenince burayı bırakıyorumBelki o da olur ama hasta olmadan oldun minnosum
Aaaa evet,sonra nolacak canım orda mı başlayacaksınNikaha kadar izin alamam canımm zaten evlenince burayı bırakıyorum
Evet canım inşallah iş bakmıcam oradan burada patronum çok iyi Allah razı olsun inşallah şuan ki çalıştığım yer kadar iyi bir yer olurAaaa evet,sonra nolacak canım orda mı başlayacaksın
Geçiş durumu sen memursun canımEvet canım inşallah iş bakmıcam oradan burada patronum çok iyi Allah razı olsun inşallah şuan ki çalıştığım yer kadar iyi bir yer olur
Yok canım ben özel sektördeyimGeçiş durumu sen memursun canım
Ne güzel birilerini mutlu edebiliyorsamŞu kk da beni derinden kahkaha attıran sensin
Ayy bunu kk yı bırakıcam anladım sonra durum öyle değilmişNikaha kadar izin alamam canımm zaten evlenince burayı bırakıyorum
Yok canım bırakmamNe güzel birilerini mutlu edebiliyorsam
Ayy bunu kk yı bırakıcam anladım sonra durum öyle değilmiş
Gidişim kötü olduNi454 canım nerelerdesin gözükmüyorsun
Merak ettim canım seni, yemek topigindende cıktın bi daha gelmedin orda etiket yapmayayım dedim. Buraya gel niye vazgeçtin ki yaz gel muhabbete iyiyim şükür canım sen nasılsın beybi❤Gidişim kötü oldu
Aslında bir ara bu topiğe yazacaktım sonra vazgeçtim nasılsın canım
İyiyim fridam öyle iş çocuk uğraşıyorum işte bende seni takip ediyorum zaten ama bildirim gelmiyorMerak ettim canım seni, yemek topigindende cıktın bi daha gelmedin orda etiket yapmayayım dedim. Buraya gel niye vazgeçtin ki yaz gel muhabbete iyiyim şükür canım sen nasılsın beybi❤
Allah iyilik versin kuzum ❤ izleye basman lazım ama bildirim falan bilmiyorum bende buraya gel sohbeteİyiyim fridam öyle iş çocuk uğraşıyorum işte bende seni takip ediyorum zaten ama bildirim gelmiyor
Valla ben anlamıyorum pek daha 1 yıl olmadı buraya katılalı ne konuşuyonuz bakalım burda hımAllah iyilik versin kuzum ❤ izleye basman lazım ama bildirim falan bilmiyorum bende buraya gel sohbete
Aklımıza ne gelirse canım geyik olsun goy goy olsun bizeValla ben anlamıyorum pek daha 1 yıl olmadı buraya katılalı ne konuşuyonuz bakalım burda hım
Tamam o zaman hoşgeldimAklımıza ne gelirse canım geyik olsun goy goy olsun bize
Aaaa neden vazgeçtin hemşolarun hep buradaGidişim kötü oldu
Aslında bir ara bu topiğe yazacaktım sonra vazgeçtim nasılsın canım
Tabiki hoşgeldin beybisiiiiTamam o zaman hoşgeldim
Canımm biraz halsizim buralar size emanet
Dut hastaymış biraz bende işim yeni bitti ya