- 28 Haziran 2011
- 59.324
- 149.706
Gudunuz morninginiz efenimGünaydınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gudunuz morninginiz efenimGünaydınn
Enercik hatunGünaydınnnlarr
Şeyy daha çok uykulu gece lavabo için uyanmışım diyorum ki sahur sonrası mı şuan yoksa akşam sonrası mı su içilir mi içilmez mi sonra baktım 12 buçukmuşEnercik hatun
Oooooohoooooo beybiiiiŞeyy daha çok uykulu gece lavabo için uyanmışım diyorum ki sahur sonrası mı şuan yoksa akşam sonrası mı su içilir mi içilmez mi sonra baktım 12 buçukmuş
Ayyy canımmm benden daha çok uyuyan birini buldumŞeyy daha çok uykulu gece lavabo için uyanmışım diyorum ki sahur sonrası mı şuan yoksa akşam sonrası mı su içilir mi içilmez mi sonra baktım 12 buçukmuş
MinnosumGünaydınnnnnn
Oooooohoooooo beybiiii
Artık profil resmim ile özdeşleştikAyyy canımmm benden daha çok uyuyan birini buldum
Aşkommm nasılsınMinnosum
Evet çok uyumlusunuzArtık profil resmim ile özdeşleştik
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsınAşkommm nasılsın
Bi sars kendini masalcimArtık profil resmim ile özdeşleştik
Bende eçok iyiyim dinlendim çok şükürIyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Sorma sorma kalkayım da şu kuşlarımı açayım bi ayıkayım bakalımEvet çok uyumlusunuz
Oh oh maşaallah yarına bomba mübarekBende eçok iyiyim dinlendim çok şükür
Tamam gidiyorum kendimi sarsmayaBi sars kendini masalcim
Şu kk da beni derinden kahkaha attıran sensinSorma sorma kalkayım da şu kuşlarımı açayım bi ayıkayım bakalım
Keşke evde kalsan 10 gün falan buna ihtiyacım varOh oh maşaallah yarına bomba mübarek
Belki o da olur ama hasta olmadan oldun minnosumKeşke evde kalsan 10 gün falan buna ihtiyacım var