- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.334
Keşke tatlı yiyerek zayıflasakBende bende zayıf noktam çikolata ve tatlı minnosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke tatlı yiyerek zayıflasakBende bende zayıf noktam çikolata ve tatlı minnosum
DelüKeşke tatlı yiyerek zayıflasak
Islak kek yaptım çikolatalı
Kızz daha geçen de adını anmıştıkAllahım sana geliyorum
Aynen yaa hemen yapmış bizde menemen yiyek peeehhKızz daha geçen de adını anmıştık
O menemen de ayrı Bi efsane ama hakkını yemeyelim lütfenAynen yaa hemen yapmış bizde menemen yiyek peeehh
Hakkınıda kendini yedim beybim üstüne bir bardak detoks suyu içiyom erisinO menemen de ayrı Bi efsane ama hakkını yemeyelim lütfen
Ohh Ohh afiyet olsun bende bugün youtube de bi kahve tarifi gördüm karın yağlarını eritiyor diyo. Kakao süt kahve tarçın var içinde. Bi denemek lazımHakkınıda kendini yedim beybim üstüne bir bardak detoks suyu içiyom erisin
Sağol kuzum, tarcın çok etkili bak onu hep es geçiyoruzOhh Ohh afiyet olsun bende bugün youtube de bi kahve tarifi gördüm karın yağlarını eritiyor diyo. Kakao süt kahve tarçın var içinde. Bi denemek lazım
Kesinlikle kuzum ben kahveye çok yakıştırıyorum ama zalım kocam sevmedi bana bundan yapma bi daha dediSağol kuzum, tarcın çok etkili bak onu hep es geçiyoruz
Bizde yedik de günah çıkarmaya geldik işteYaaa amaaaaaağn yemişim diyetini 3 günlük dünya yiyin gözünüzde bişey kalmasın çünkü bende yidim
İki lokma şeyin günahımı olurmuş caaağnıımBizde yedik de günah çıkarmaya geldik işte
Dimi ya renksiz ne zaman gelecekİki lokma şeyin günahımı olurmuş caaağnıım
Söyledi de unuttum ama çok uzun değil galibasıDimi ya renksiz ne zaman gelecek
Hımm Bunu dört günde iki kilo veren arkidis mi söylüyorYaaa amaaaaaağn yemişim diyetini 3 günlük dünya yiyin gözünüzde bişey kalmasın çünkü bende yidim
Yemesin o bırak gıcıkKesinlikle kuzum ben kahveye çok yakıştırıyorum ama zalım kocam sevmedi bana bundan yapma bi daha dedi
Hadi bakalımSöyledi de unuttum ama çok uzun değil galibası
Dimi kendisi yakıyor yağları nede olsaHımm Bunu dört günde iki kilo veren arkidis mi söylüyor
Sahurda makarna yedur ona görsünHadi bakalım
Dimi kendisi yakıyor yağları nede olsa