- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Kız işleri bitirdin örgüye mi geçtin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız işleri bitirdin örgüye mi geçtin
Noruyonuz diye bakiyom beybiNoldu kız
Örgü örmem, yemeğe giriştim işler bitmezKız işleri bitirdin örgüye mi geçtin
Ben tüp bebek bölümüne daldım. Artık kafam dönmüş aynı konuya girip aynı yorumları okuyup duruyorumNoruyonuz diye bakiyom beybi
Benim yemek var dünden rahatımÖrgü örmem, yemeğe giriştim işler bitmez
Çik ordan ,bdv ye gir kafan dağılsınBen tüp bebek bölümüne daldım. Artık kafam dönmüş aynı konuya girip aynı yorumları okuyup duruyorum
Ohhhhh keyfe bak keyfeBenim yemek var dünden rahatım
Bdv de kafa dağıtmak mı. Yok yok almayayım benÇik ordan ,bdv ye gir kafan dağılsın
Dünden yemek var işleri bitirdim inşallah ikindini kılıp oturmayı planlıyorum kızlar rahat bırakırsa
Offf neyli kek ,ev kekine bayılıyom sicak kek sicak cay ❤Bende temizlik yaptım btün gün yemek pişti hazır kek yaptım şimdi oturdum
Islak kek yaptım çikolatalıOfff neyli kek ,ev kekine bayılıyom sicak kek sicak cay ❤
Allahım sana geliyorumIslak kek yaptım çikolatalı
YaaaAllahım sana geliyorum
Bende oturayım da avcumu neyim yalayayim
Sende yap bir kek kaç dknı alacak canımBende oturayım da avcumu neyim yalayayim
Yemek istemediğimden yoksa yaparım minnosumSende yap bir kek kaç dknı alacak canım
Ben yicem azıcık tatlıya hiç dayanamıyorumYemek istemediğimden yoksa yaparım minnosum
Bende bende zayıf noktam çikolata ve tatlı minnosumBen yicem azıcık tatlıya hiç dayanamıyorum