- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Çay denedim ilk bahar alergimde denemiştim işe yaramıyor annem süt bile koydu o iyi gelir diye damla kullanmadan iyileşmiyor kuzumÇay pansumanı da iyi gelebilir denedin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çay denedim ilk bahar alergimde denemiştim işe yaramıyor annem süt bile koydu o iyi gelir diye damla kullanmadan iyileşmiyor kuzumÇay pansumanı da iyi gelebilir denedin mi
Bende deniyim aktaran alırım papatyaBenim büyük kızda da olur ona da iyi gelir
Demle canım papatyayı ılıyınca pamuğu batır gözüne masaj yap içine de kaçsın özellikle iyi geliyo. Ama yine de damla kullan canım yoksa geçmiyo papatya hafifletiyo sadeceBende deniyim aktaran alırım papatya
Anladım canım denerim mutlakaDemle canım papatyayı ılıyınca pamuğu batır gözüne masaj yap içine de kaçsın özellikle iyi geliyo. Ama yine de damla kullan canım yoksa geçmiyo papatya hafifletiyo sadece
Dutluk bitirdi o işi bende totimi kaldırırsam başlıcamSabah sabah annem tepemizde temizlik yapıcaz
Günaydın canım iyiyim ben dutluğun enerjisinden almaya çalışıyorm işte sen nasılsın napıyosunNe yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Temizlikteyim canımNe yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Yok la daha yarıdayım dip bucak yapıyomDutluk bitirdi o işi bende totimi kaldırırsam başlıcam
Kolay gelsin o zaman iş çok dahaTemizlikteyim canım
Yok la daha yarıdayım dip bucak yapıyom
Başladık vallah dilinden kurtulamaz bitsinde temizlikDutluk bitirdi o işi bende totimi kaldırırsam başlıcam
Geçmiş olsun benim de bu aylarda gözüm çok yaşarıyor.Tatil kuzum bende iyi uyudum 9.20 da kalktım çok güzel oldu gündüzde uyurum gözüm çok kızarmış gerçi benim bahar alerjim var yazın hep böyle ama orucun ilk gününden beri var bu kızarlıklı
Ben de temizlik arada bir buraya takılıp dinleniyorumGünaydın canım iyiyim ben dutluğun enerjisinden almaya çalışıyorm işte sen nasılsın napıyosun
Valla ben bugün üstün körü yaptım. Bugün bi pinekleyesim varBen de temizlik arada bir buraya takılıp dinleniyorum
Ohoo bir temizlik sever daha geldi açınn kapıyıııHellöğğğ
Benim ki sulanma değil kaşıntı ve kızarıklık oluşuyor kuruyor tam tersi ilaç alıyorum geçiyor canımGeçmiş olsun benim de bu aylarda gözüm çok yaşarıyor.
Dışarı güneş gözlüğü takmadan çıkamıyorum.
Cay buharina tut gözlerini o da iyi geliyor.
Demligin üzerine geliyorum başıma da bir havluyla baharın dışarı çıkmasını engelliyorum kapatarak.
Camlara kadar sildikValla ben bugün üstün körü yaptım. Bugün bi pinekleyesim var
Ohoo bir temizlik sever daha geldi açınn kapıyııı