- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Anadolulı ne yapıyorsun Allah seni ne yapmasın her seferinde gülüyorum sana yaBen 29 yaş memleket anadolu bebem yok 3.5 yıllık evliyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anadolulı ne yapıyorsun Allah seni ne yapmasın her seferinde gülüyorum sana yaBen 29 yaş memleket anadolu bebem yok 3.5 yıllık evliyim.
Bende göbekliyiö28 yaşındayım 2 çocuğum var göbekliyim antepten katılıyorumherkese başarılar diliyorum
Az kalmış Allah tamamına erdirsin ❤Kısmet olursa ekimde olacak
Allah bağışlasın küçük kac yaşında?28 yaşındayım 2 çocuğum var göbekliyim antepten katılıyorumherkese başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımAz kalmış Allah tamamına erdirsin ❤
Allah bağışlasın küçük kac yaşında?
Büyük 3 buçuk yaşında küçük 9 aylıkAz kalmış Allah tamamına erdirsin ❤
Allah bağışlasın küçük kac yaşında?
Büyük 3 buçuk yaşında küçük 9 aylık
Uykucu minnosumVardım bitanem aama erken uyudum
Sana karşı boş değilim beybiGünaydın ben de geldim ama elim boş gelmedim ev hediyemi aldım da geldim .
Herkese hayırlı ramazanlar
Eki Görüntüle 2826744
Hurmasiz tabiki de olmazdi
Eki Görüntüle 2826745
Ooyyy nasıl güzel bir girişHellolaaarr üzümlü keklerim
Oruçluyken aklıma üzümlü kek gelmesi peki beybiiOoyyy nasıl güzel bir giriş
Sahura kalk uyu uyku düzenim değişiyor ya gözlerim ağrıdı canım uyudum bende bütün gün ekrana bakıyorumUykucu minnosum
Olsada yesek çok severim meyveli kekOruçluyken aklıma üzümlü kek gelmesi peki beybii
Giriş şartı zaten göbekli olmakBende göbekliyiö
Hellöö çikolata soslu ıslak kekimm ben yürüdüm sende yürüdün mü bakim kız akşam ne var ne yok gömüyorum sonra onlar erisin diye yürüyorum bu işte bi terslik vardaHellolaaarr üzümlü keklerim
Senin canını yerimGiriş şartı zaten göbekli olmak
Hellöö çikolata soslu ıslak kekimm ben yürüdüm sende yürüdün mü bakim kız akşam ne var ne yok gömüyorum sonra onlar erisin diye yürüyorum bu işte bi terslik varda
Bilmiyorum ki kız noldu nere gittiSelam canlarım renksiz e ne oldu
Profilinde espri yaparken reklam çıkan sayfa görüntülerini paylaşmış bence ondan olabilirBilmiyorum ki kız noldu nere gitti