- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Geç kaldın perii didiyom ben sabaha görüşürüz geç kalmaAnam gııı neydiyonuz sahur da bitti yattınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç kaldın perii didiyom ben sabaha görüşürüz geç kalmaAnam gııı neydiyonuz sahur da bitti yattınız mı
Kesinlikle ben kaçıyorum hemen derinlere dalmadan gidip uykuma dalayım görüşürüz canım
Heeee Tmm canım eygecelerGeç kaldın perii didiyom ben sabaha görüşürüz geç kalma
Vardım bitanem aama erken uyudumMinnosprenses minnoş nerdesin dün yoktun
Oooo hoş geldin canım ne gerek vardıGünaydın ben de geldim ama elim boş gelmedim ev hediyemi aldım da geldim .
Herkese hayırlı ramazanlar
Eki Görüntüle 2826744
Hurmasiz tabiki de olmazdi
Eki Görüntüle 2826745
Hoşgeldin teşekkür ederiz hediyeler için nasılsınGünaydın ben de geldim ama elim boş gelmedim ev hediyemi aldım da geldim .
Eki Görüntüle 2826744
Eki Görüntüle 2826745
Ya sen ne tatlısın öyle teşekkür ederiz canım hayırlı ramazanlar Hoşgeldin iyi yapmışınGünaydın ben de geldim ama elim boş gelmedim ev hediyemi aldım da geldim .
Eki Görüntüle 2826744
Eki Görüntüle 2826745
Bu gün sanki daha iyiyim oysa ki sahurdan sonra uyumak zor oldu amaNasılsınız bebitolar
Bende daha iyiyim camış gibi uyumuşum sahura kalkamadım. Telefonu yere koymuşum alarmı kapatıpBu gün sanki daha iyiyim oysa ki sahurdan sonra uyumak zor oldu ama
Anaa naptınız ya kız sahursuz mu tuttun zor olur yaBende daha iyiyim camış gibi uyumuşum sahura kalkamadım. Telefonu yere koymuşum alarmı kapatıp
Oooo hoş geldin canım ne gerek vardı
Hoşgeldin teşekkür ederiz hediyeler için nasılsın
Ya sen ne tatlısın öyle teşekkür ederiz canım hayırlı ramazanlar Hoşgeldin iyi yapmışın
Ben 29 yaş memleket anadolu bebem yok 3.5 yıllık evliyim.Hosbulduk.
Ben iyiyim sizler nasılsınız ?
Yaşlar kaç kimler nereden?
Önce ben soruma cvp vereyim.
Yaş 31 memleket adana.
3 çocuk annesi olarak bazen kafa dağıtmaya iyi hissetmek için bu forma giriyorum fırsat buldukça.
Cvp güzeldi bizim için her yer AnadoluBen 29 yaş memleket anadolu bebem yok 3.5 yıllık evliyim.
Ne güzel Allah kabul etsin inşallah bende birazdan yürüyüş yapıp gelcem. Eritmem gereken bi göbüküm vardaSabah Kuran-ı kerimden 15 sayfa okudum ve iç huzurum artmış şekilde oturdum.
10 dakika oturup ev işlerine gecicem.
Çocukların da ellerine havuç verdim.
Sessizliğin tadını çıkarıyorum.
Kimin yok ki o gobis minik de olsa büyük de olsa var işte.Ne güzel Allah kabul etsin inşallah bende birazdan yürüyüş yapıp gelcem. Eritmem gereken bi göbüküm varda
Merhaba canım bende 25 yaşındayım memleket G.Antep nişanlıyımHosbulduk.
Ben iyiyim sizler nasılsınız ?
Yaşlar kaç kimler nereden?
Önce ben soruma cvp vereyim.
Yaş 31 memleket adana.
3 çocuk annesi olarak bazen kafa dağıtmaya iyi hissetmek için bu forma giriyorum fırsat buldukça.
Hayırlı olsun düğün ne zaman ❤Merhaba canım bende 25 yaşındayım memleket G.Antep nişanlıyım
Kısmet olursa ekimde olacakHayırlı olsun düğün ne zaman ❤