- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Bilmiyorum ki bence ondan değildir ya çünkü çok kişi paylaşıyor öyle ama sonra banlanıyır mu bilemedim şimdiProfilinde espri yaparken reklam çıkan sayfa görüntülerini paylaşmış bence ondan olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki bence ondan değildir ya çünkü çok kişi paylaşıyor öyle ama sonra banlanıyır mu bilemedim şimdiProfilinde espri yaparken reklam çıkan sayfa görüntülerini paylaşmış bence ondan olabilir
Şikayet etmişlerdir anlaşamadığı kendini takip edenler varsaBilmiyorum ki bence ondan değildir ya çünkü çok kişi paylaşıyor öyle ama sonra banlanıyır mu bilemedim şimdi
Haklisin kuzu dinlenmen lazımSahura kalk uyu uyku düzenim değişiyor ya gözlerim ağrıdı canım uyudum bende bütün gün ekrana bakıyorum
Anaa kızı adım adım takip ediyorlar iyi miŞikayet etmişlerdir anlaşamadığı kendini takip edenler varsa
BendeeeeeOlsada yesek çok severim meyveli kek
Islak kek miiiiağzımın suyu kenardan damladı bende yürüdüm ekmek yeme ne yersen ye canimGiriş şartı zaten göbekli olmak
Hellöö çikolata soslu ıslak kekimm ben yürüdüm sende yürüdün mü bakim kız akşam ne var ne yok gömüyorum sonra onlar erisin diye yürüyorum bu işte bi terslik varda
Ekmek yemeyip yerine açma börek yiyorsamIslak kek miiiiağzımın suyu kenardan damladı bende yürüdüm ekmek yeme ne yersen ye canim
Bilmiyoruz aşko şuan üfürükten teyyare yapıyoruzAnaa kızı adım adım takip ediyorlar iyi mi
Neyse bakalım gelince öğrenirizBilmiyoruz aşko şuan üfürükten teyyare yapıyoruz
Hımmm açmayı ekmeği böreğe mi bansan daha etkili olur kanımca nörüyon beybiiiiiiEkmek yemeyip yerine açma börek yiyorsam
Yorumlarına bakmak lazım belli olurNeyse bakalım gelince öğreniriz
Bendeeeee
Hahah bu fikire bayıdımm akşam deneyim hep benim kocam yüzünden ya şimdi börek az kaldı bi kaç dilim. Diyor ki bu bitsin bide patatesli yapHımmm açmayı ekmeği böreğe mi bansan daha etkili olur kanımca nörüyon beybiiiiii
Yorumlarda bişey yok ama silindiyse bilmemYorumlarına bakmak lazım belli olur
Canım neden banlandığını o da bilmiyoBilmiyoruz kuzum Migrenben sen görüştün mü niye gitti
Bende baktım ama birşey yoktuHahah bu fikire bayıdımm akşam deneyim hep benim kocam yüzünden ya şimdi börek az kaldı bi kaç dilim. Diyor ki bu bitsin bide patatesli yap
Yorumlarda bişey yok ama silindiyse bilmem
O da güzelCanım neden banlandığını o da bilmiyo
Anaa cidden mi kız hey Allahım yaCanım neden banlandığını o da bilmiyo