- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ee zayifliyoringIııben börek ve açma gömdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee zayifliyoringIııben börek ve açma gömdüm
Hadi yaaaaa nasıl dayanacaksın canımYok anam ne omleti yulafı kız yatmadı bi bardak çay içtim sadece
Hiç halim kalmadı şu an akşama allah kerim canım ne bilimHadi yaaaaa nasıl dayanacaksın canım
Ayy allah yardım etsin kuzumm ❤Hiç halim kalmadı şu an akşama allah kerim canım ne bilim
Sağol canım benimmAyy allah yardım etsin kuzumm ❤
beyaz olaydı ıyıydıHemenn gönderiyorum
Bıyrın efendim
ben yenı dınlenıyorumEe nerdesiiniZ hatunlar
Ben ölü gibi uyuyordum akşam hiç giremedimarada burayada uğrayın yaw
Ohh şükür uyandin beybiBen ölü gibi uyuyordum akşam hiç giremedim
Amann sorma kız sahur kuşu oldum ya sahurda buraya girmeyi yasaklıcam kendime sonra bi bakıyorum sabah olmuşOhh şükür uyandin beybi
Sorma aynen katiliyorum, sahurda barim rahat biraksaydik kk yiAmann sorma kız sahur kuşu oldum ya sahurda buraya girmeyi yasaklıcam kendime sonra bi bakıyorum sabah olmuş
Biz bıraksak da o bizi bırakmıyor ki tamam hadi az baktık gidiyoruz diyelim çıkarıyor önümüze bir garip bdv konusu aman giriyim bakıyım dedik mii eyvah eyvahSorma aynen katiliyorum, sahurda barim rahat biraksaydik kk yi
Görmemiş gibi yapıcazBiz bıraksak da o bizi bırakmıyor ki tamam hadi az baktık gidiyoruz diyelim çıkarıyor önümüze bir garip bdv konusu aman giriyim bakıyım dedik mii eyvah eyvah
Kesinlikle ben kaçıyorum hemen derinlere dalmadan gidip uykuma dalayım görüşürüz canımGörmemiş gibi yapıcaz
Iyi uykular canım görüşürüz ❤Kesinlikle ben kaçıyorum hemen derinlere dalmadan gidip uykuma dalayım görüşürüz canım