- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Aklın birinde kalmasın hem bebeğimHahah bu fikire bayıdımm akşam deneyim hep benim kocam yüzünden ya şimdi börek az kaldı bi kaç dilim. Diyor ki bu bitsin bide patatesli yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklın birinde kalmasın hem bebeğimHahah bu fikire bayıdımm akşam deneyim hep benim kocam yüzünden ya şimdi börek az kaldı bi kaç dilim. Diyor ki bu bitsin bide patatesli yap
Dün bir üye bir program fotoğrafı paylaşmıştı sonra onu banlamışlardı . Renksiz de bir fotoğraf paylaşmış acaba ondan mı gittiCanım neden banlandığını o da bilmiyo
DimiAklın birinde kalmasın hem bebeğim
Anaa burada da ne yapıp ne yapmıcamızı anlamadım ben katılım sözleşmesinde yazanlar dışında başka bi yerde bi kurallar var hepsini bi yere toplasalarda bizde bilsekDün bir üye bir program fotoğrafı paylaşmıştı sonra onu banlamışlardı . Renksiz de bir fotoğraf paylaşmış acaba ondan mı gitti
Bunun içinde ben ban yiyormuşumAnaa burada da ne yapıp ne yapmıcamızı anlamadım ben katılım sözleşmesinde yazanlar dışında başka bi yerde bi kurallar var hepsini bi yere toplasalarda bizde bilsek
Ama o üyenin paylaştığı reklama giriyor gibiydi . Neyse sağlık olsunAnaa burada da ne yapıp ne yapmıcamızı anlamadım ben katılım sözleşmesinde yazanlar dışında başka bi yerde bi kurallar var hepsini bi yere toplasalarda bizde bilsek
Banada öyle geliyo, kib yapmış olabilirlerDün bir üye bir program fotoğrafı paylaşmıştı sonra onu banlamışlardı . Renksiz de bir fotoğraf paylaşmış acaba ondan mı gitti
Cevap yazarken bende bir tereddüt etmedim değilBunun içinde ben ban yiyormuşum
Hee anladım canımAma o üyenin paylaştığı reklama giriyor gibiydi . Neyse sağlık olsun
Yürüyüş salonumuza alalım sizi önden buyrun haaaaanıımmmm efendiiiii
Kız kimse görmeden sorsam şeyy kib ne demek ya yani şikayet etmek ama açılımı nedirBanada öyle geliyo, kib yapmış olabilirler
Afiyetle yee koca göbüşün olsunHahah bu fikire bayıdımm akşam deneyim hep benim kocam yüzünden ya şimdi börek az kaldı bi kaç dilim. Diyor ki bu bitsin bide patatesli yap
Yorumlarda bişey yok ama silindiyse bilmem
Hahah atcam ben pasta böreği yav ama benimkide iyi mantık değil mi aklımızda kalacağına midenizde kalıyor sonra da yürüyüş spor yapıp atarız bi şekilde ama en azından yemiş oldukYürüyüş salonumuza alalım sizi önden buyrun haaaaanıımmmm efendiiiii
Masal bunu beğenmediAfiyetle yee koca göbüşün olsun
Orucuz ya susunHahah atcam ben pasta böreği yav ama benimkide iyi mantık değil mi aklımızda kalacağına midenizde kalıyor sonra da yürüyüş spor yapıp atarız bi şekilde ama en azından yemiş olduk
Dobarlan bırahma kendini az kaldıOrucuz ya susun
Kızlar ? Saat kaçta iftar yapıyorsunuz? Biz 19:15 ile başladık 19:40 ile de son iftarı yapacağız Allah'ın izniyleDobarlan bırahma kendini az kaldı
Kötü içerik butonuKız kimse görmeden sorsam şeyy kib ne demek ya yani şikayet etmek ama açılımı nedir
Tanıdık geldi sankimDobarlan bırahma kendini az kaldı
19.49 bu akşamKızlar ? Saat kaçta iftar yapıyorsunuz? Biz 19:15 ile başladık 19:40 ile de son iftarı yapacağız Allah'ın izniyle