Canım minnoşum, çok teşekkür bitanecimASSOSyal balım canım bir tanecik kirazım iyi ki doğdun iyi ki varsın yeni yaşın sana tüm istediklerini tüm dileklerini gerçekleştirme fırsatı versin mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim
Bende seni çok seviyorum birtanemCanım minnoşum, çok teşekkür bitanecimbeni herkes bugün çok mutlu etti çok seviyorum hepinizi
Ama çen beni göömedinnnCanım minnoşum, çok teşekkür bitanecimbeni herkes bugün çok mutlu etti çok seviyorum hepinizi
Hahah aşk gözümü kör etti göremedim deseydinAhahahah
Geçwn gün antep bölge müdürünün şöforu geldi bana şey diyor ablaaaa güzelim memleketi bırakıp bu şehre nasıl geldin abla dedim ahhhh ahhhh
Ayy kuzuuu nerdeeee,internetim yok eşimden acele girdimAma çen beni göömedinnn
Yaaaa canım kurbisim, tam sana göre kutlamaASSOSyal sosyalimm kiraz gülümün doğum günüymüşşş
İyi ki doğdun canım benim sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere inşallah
Yüzün hep gülsünhep musmutlu olasın
Yeni yaşın sana gönlündekilerin en güzelini getirsinnnn
Hahah aşk gözümü kör etti göremedim deseydin
Kesmiyor ne ilaç ne antidepresan kanka
Beni de kankaaaKesmiyor ne ilaç ne antidepresan kanka
Tahmin ettim aşkomm seviliyorsun her yer kirazlarla doluyor doğum günüsündeAyy kuzuuu nerdeeee,internetim yok eşimden acele girdimçok bildirim vardi dur bulayım hemen
Canım kurbisim bende sizi çok seviyorumTahmin ettim aşkomm seviliyorsun her yer kirazlarla doluyor doğum günüsündesınav nasıldı balım
Sende iyi varsın Kiraz gülümnmCanım kurbisim bende sizi çok seviyorumsayenizde harika bir gün geçirdim, çok mutlu oldum hrpin8z iyi ki varsiniz canlar sınavım idare eder, iyiydi. Kötü diyemem ama tabi daha iyi olabilirdi. İçim rahat, sınav anını yönetmek çok zor. Şuan aynı soruları çözsem daha iyi yapardım
İyilermiş canım telde konuştuk iş yerinde hissetmişMinnosprenses minnoş iyi misin yavru
İyiyim canım çok şükür korktuk panik olduk ama iyiyizMinnosprenses minnoş iyi misin yavru
Şükür ya. Ay ciddi mi geçmiş olsun sana daİyilermiş canım telde konuştuk iş yerinde hissetmişbizim evi de kötü salladı ya. Oğlanı aldım çıktım
Korkulmayacak gibi bir şey değil ki hele son yaşanılanlardan sonra. Bununla geçmiş olsun canoİyiyim canım çok şükür korktuk panik olduk ama iyiyiz