Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

ASSOSyal balım canım bir tanecik kirazım iyi ki doğdun iyi ki varsın yeni yaşın sana tüm istediklerini tüm dileklerini gerçekleştirme fırsatı versin mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim
Canım minnoşum, çok teşekkür bitanecim beni herkes bugün çok mutlu etti çok seviyorum hepinizi

Yaaaa canım kurbisim, tam sana göre kutlama nasıl tatliiii çok teşekkür ederim canım kuzucum

Tahmin ettim aşkomm seviliyorsun her yer kirazlarla doluyor doğum günüsünde sınav nasıldı balım
Canım kurbisim bende sizi çok seviyorum sayenizde harika bir gün geçirdim, çok mutlu oldum hrpin8z iyi ki varsiniz canlar sınavım idare eder, iyiydi. Kötü diyemem ama tabi daha iyi olabilirdi. İçim rahat, sınav anını yönetmek çok zor. Şuan aynı soruları çözsem daha iyi yapardım

Sende iyi varsın Kiraz gülümnm
Of kuzum zaten o sınav anı çok başka oluyor. O heyecan stres. Ben okuduğumu da anlamıyorum inşallah sonucu beklediğinden daha güzel gelir kuzum Rabbim gönlünce versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…