Allah razı olsun canım kurbisim, ins öyle olurSende iyi varsın Kiraz gülümnm
Of kuzum zaten o sınav anı çok başka oluyor. O heyecan stres. Ben okuduğumu da anlamıyoruminşallah sonucu beklediğinden daha güzel gelir kuzum Rabbim gönlünce versin
O kadar hajlı kiBabaannem hep der ki ; Bu sıcaklar hayra alamet değil, böyle sıcaklarda deprem olur
Yaaa demeeÇok üzgünüm kızlar hatayda trafo merkezimiz patladı çalışan vefat ettieşi 2 küçük çocuğu varmış ya
Ah kuzum yaşlılar çok tecrübeli, her söylediklerinde bir şey varO kadar hajlı ki
Offf yaaaa,Allahim sen güç verÇok üzgünüm kızlar hatayda trafo merkezimiz patladı çalışan vefat ettieşi 2 küçük çocuğu varmış ya
Yaaa demee
Çok üzüldük yaOfff yaaaa,Allahim sen güç ver
Sağ ol balım Rabbim beterinden korusunŞükür ya. Ay ciddi mi geçmiş olsun sana da
Yaa Allah rahmet eylesinÇok üzgünüm kızlar hatayda trafo merkezimiz patladı çalışan vefat ettieşi 2 küçük çocuğu varmış ya
Yaşlıların çoğu lafı çıkıyor yaBabaannem hep der ki ; Bu sıcaklar hayra alamet değil, böyle sıcaklarda deprem olur
Amin canımYaa Allah rahmet eylesinsabır versin ailesine
Saatlerdir kk ya giremiyorum ya
Yukarı ki mahalle aşağı kiii mahalleee
Hello mello gençler
Hellöööm bebeyimm
Yukarı ki mahalle aşağı kiii mahalleee
Hello mello gençler
Bende dedim aha bu defa kesin atıldımSaatlerdir kk ya giremiyorum yaneyse şöyle oynıyım
Ahahaah sistem bazen yapıyorBende dedim aha bu defa kesin atıldım
Yeni güncellemeyle şu yeşil rengime geri dönsem ya. Turuncu da olmuyor kaldık kara möcükAhahaah sistem bazen yapıyor
Ahahahaha keşke dondurmasaydın yaYeni güncellemeyle şu yeşil rengime geri dönsem ya. Turuncu da olmuyor kaldık kara möcük