- 16 Aralık 2019
- 20.312
- 80.948
- 31
Ben twmizlik yaptım bir süre kimseyi istemiyorum çocuklular uzakjjj durunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben twmizlik yaptım bir süre kimseyi istemiyorum çocuklular uzakjjj durunnnn
Reyyan yapsınBu reyyan
Yapmasın lan yapmasınHaklı
Reyyan yapsın
Adana böyle işte güzel memleketim ama yazın hic cekilmiyor kışın hava soğuk yazın iyice gezdiririm diyorum yazında sıcağından çıkaramıyorum çocuklarıBu gün temizlik yapıyorum ve 10 tane tişört çıkardım inanar mısın
AhahahahYapmasın lan yapmasın
Maalesef canım bir odadan diğerine geçerken terliyorumAdana böyle işte güzel memleketim ama yazın hic cekilmiyor kışın hava soğuk yazın iyice gezdiririm diyorum yazında sıcağından çıkaramıyorum çocukları
Yandık desene keşke az daha içimizde tutup yengeç yapaydıkEvet anlık modu hemen değişebiliyor mutluyken bi anda mutsuz kararsız daha neler neler
Eyvah eyvah2 yas sendromunu yaşıyoruz iki tane kızla
Kız nefes de almasın dutAhahahh avizeleri atlama
Ahahahah az daha dediğin en az 20 gün 1 hafta önce doğsalardı boğa olurlardıYandık desene keşke az daha içimizde tutup yengeç yapaydık
Eyvah eyvah
Bilemedim ki hangisi daha beterAhahahah az daha dediğin en az 20 gün 1 hafta önce doğsalardı boğa olurlardı
Bunlar her türlü fena kuduruk olurdu benceBilemedim ki hangisi daha beter
İşini bitirsin alsımKız nefes de almasın dut
Benim yok canımGünaydın kızlar sizede sorayım fiat bayisinde tanıdığınız birileri yakınınız vs var mi
Saol cnmBenim yok canım
KesinlikleBunlar her türlü fena kuduruk olurdu bence