- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.995
Herkes gider bir şey olmaz ben gidince kurallar değişir minnoş ne bilem bendeki şans da kimse de yokturAhahahaha keşke dondurmasaydın ya
Pekde şanslısınHerkes gider bir şey olmaz ben gidince kurallar değişir minnoş ne bilem bendeki şans da kimse de yoktur
Çok şaşkın ve üzgünüm
Bu konuda hiç mesajı yok ama ilginçFake çeker sakinleri günaydın dgfkjkdfjgi,
Deme gııı er yada geç farkedildiÇok şaşkın ve üzgünüm
GünaydınBu konuda hiç mesajı yok ama ilginç
Benden de bir günaydın gelsin arkadaşlar
Ya gerçekten erkek mi yoksa sadece başkalarına ait fotoları kullanıp egosunu mu tatmin etmişÇok şaşkın ve üzgünüm
Ölü taklidi yapıyo manyakYa gerçekten erkek mi yoksa sadece başkalarına ait fotoları kullanıp egosunu mu tatmin etmiş
Hayır erkek değil kediler kahvesi falan fakeYa gerçekten erkek mi yoksa sadece başkalarına ait fotoları kullanıp egosunu mu tatmin etmiş
Ne belli ki erkek olmadığı canlı gördün müHayır erkek değil kediler kahvesi falan fake
Ben kendisini hiç bilmiyorum. sadece şimdi herkes bişeyler yazmış girdim profiline baktım attığı kediler hep çok farklı hiç şüphelenmediniz mi evinde kaç kedi besleyebilir kiHayır erkek değil kediler kahvesi falan fake
Ben çok da ilgilenmedim ilgimi çekmedi yaniBen kendisini hiç bilmiyorum. sadece şimdi herkes bişeyler yazmış girdim profiline baktım attığı kediler hep çok farklı hiç şüphelenmediniz mi evinde kaç kedi besleyebilir ki
Bende aslında fake takılıyom hemşoAhsjshd topiğin adına bak ahshhshshs fake olmadığım için hiç denk gelmemişim herhalde.