- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.996
Yerim ben o ayaklarıBencede aynı2 erkeğe bedel benimki şuna bak ya masa altlarında geziyor emeklemeyi bıraktı tutunarak ayakta geziyor bide salona gidiyoruz salonda da aynı bide çok profesyonel asla kafayı çarpmıyor girip çıkarken
Eki Görüntüle 3275756
2 yaş 3 yaş 5 yaş ergenlik bilmem neYerim ben o ayaklarıvalla çok fenalar bunların 2 yaş sendromunu düşünemiyorum şimdiden benim oğlan başladı gibi
Parka gitmek istiyor gidiyoruz salıncağa binmek istiyor ama aynı zamanda arabasından da inmek istemiyorgel çık işin içinden
Ahahahah ayyy yerim onun totosunuYerim ben o ayaklarıvalla çok fenalar bunların 2 yaş sendromunu düşünemiyorum şimdiden benim oğlan başladı gibi
Parka gitmek istiyor gidiyoruz salıncağa binmek istiyor ama aynı zamanda arabasından da inmek istemiyorgel çık işin içinden
PekiGeleceğe hazırlan
Ahahahah ayyy dut sen çok yaşa2 yaş 3 yaş 5 yaş ergenlik bilmem negeçen 30 yaş sendromuna girmeye çalıştım herif izin vermedi Kendine gel hayatım kendi savaşını sonraya sakla hiç mi başka derdimiz işimiz yok
Deyince geri çıktım o sırada benim küçük namım acıktı mamicik şüdden gaayl diye ağlıyodu
Yemin ederim bu olay yaşandı kurban bayramındaAhahahah ayyy dut sen çok yaşa
Hahah bebeler istediği yere girip çıkıyor herifler de öyle ama analara izin yok2 yaş 3 yaş 5 yaş ergenlik bilmem negeçen 30 yaş sendromuna girmeye çalıştım herif izin vermedi Kendine gel hayatım kendi savaşını sonraya sakla hiç mi başka derdimiz işimiz yok
Deyince geri çıktım o sırada benim küçük namım acıktı mamicik şüdden gaayl diye ağlıyodu
Nasıl oluyor ki ikizlwr kararsız ve inatçı mıAhahahah ayyy yerim onun totosunubu ikizler burcu oldukları için bence
Dert vermeye dedim rahat bırakın lan beniHahah bebeler istediği yere girip çıkıyor herifler de öyle ama analara izin yok
EvetNasıl oluyor ki ikizlwr kararsız ve inatçı mı
AhahahhTüm evi kırklıyorumMigrenben cam duvar koltuk her yeri sildim salon ve mutfak tamam şimdi yatak odasına geçiyorum
İyiyim cnm çocuklarla koşturmaca sen nasılsın nasıl gidiyor alisa bildin mi adana sıcağına bayilacagimmmNasılsın canım
2 yas sendromunu yaşıyoruz iki tane kızlaYerim ben o ayaklarıvalla çok fenalar bunların 2 yaş sendromunu düşünemiyorum şimdiden benim oğlan başladı gibi
Bu gün temizlik yapıyorum ve 10 tane tişört çıkardım inanar mısınİyiyim cnm çocuklarla koşturmaca sen nasılsın nasıl gidiyor alisa bildin mi adana sıcağına bayilacagimmm
Yooo yooo antepAdana mı sıcak cehennem mi
Bu reyyan
Ben twmizlik yaptım bir süre kimseyi istemiyorum çocuklular uzakjjj durunnnn