Hahahahahaha hain seyler dönüyorr yaktım çıranı
O mavi kaptan ben kırmızı kaptan fena kapışıyoruzzSenin zayıflama kampı nasıl gidiyor kız
O mavi kaptan ben kırmızı kaptan fena kapışıyoruzz
İnşAllah perim eee sen neler yaptınİnşallah çıkmaz birşey minnoşum
İnşAllah canımDüzene girer kuzusumm hic sıkma canını normal yanii hepimizde var birseylerr yanii hepimizde ayrı dert
He vollaheeAbouv ortalık alev alıcı
Cok sıkı memeci cok yoruldum minnoşum buzamanlara cok düşkün sütüm yetmiyo artık yemek yiyo ediyo ustüne gene istiyo kafayı yedim hic etmezdi boyle hiç hani doymasa anlarım doyuyodaİnşAllah perim eee sen neler yaptın
İnşAllah canımprenses nasıl
Bi dönem sana düşer canım nırmalCok sıkı memeci cok yoruldum minnoşum buzamanlara cok düşkün sütüm yetmiyo artık yemek yiyo ediyo ustüne gene istiyo kafayı yedim hic etmezdi boyle hiç hani doymasa anlarım doyuyoda
Normal demii saat başı deli oluyo yaa .Bi dönem sana düşer canım nırmal
Normal canım bi de tatile falan çıktınız güvenli ortamından evinden uzaklaştı normalNormal demii saat başı deli oluyo yaa .
PSikolojim bozuldu uyutucam uyumuyo uykusu var sarhos sarhos geziyo evin icinde meme diyo habire meme 10 sefer emdi gidiyo geliyo suan hic böyle yaşamadım ben
Evettt mecburda gittim dugün var diye kuzenim evlendi evegeldimçok degişti 1bucuk haftadir yatagına zor alıştırdım suan az cok uyuyo yatağınaNormal canım bi de tatile falan çıktınız güvenli ortamından evinden uzaklaştı normal
İşte osursan çocuğun huyu değişiyoEvettt mecburda gittim dugün var diye kuzenim evlendi evegeldimçok degişti 1bucuk haftadir yatagına zor alıştırdım suan az cok uyuyo yatağına
Hahahaha manyahhİşte osursan çocuğun huyu değişiyoher boklarına sen alışacan mecbur
Vallahi öyleHahahaha manyahhdegişiyo cidden
Hahah yerim o cimcimeyi benİyi şükür maşallahı var 2 3 erkek hareketinde kendisi görenleri şaşkına çeviriyoryürüme yok nerdeeee emeklerken falan bi anda ayağa kalkıyor güzel duruyor desteksiz ama adım yok
Tosunum napıyor onda var mı yürüme
Oyy kuzum ya oralar daha sıcaktır tabi. Buralar esiyor yine arada birAynennn yaa nefret ettim yazdan