Trakya burasıOyy kuzum ya oralar daha sıcaktır tabi. Buralar esiyor yine arada bir
Anammm mastercheefi geçti desene sizin adrenalinO mavi kaptan ben kırmızı kaptan fena kapışıyoruzz
He kız bizde öyleyizTrakya burasıama su 3günfür geceleri efil efil esiyor kızzz üsüdük vallahaa
Orası öylemi burasıgenede bogucu hava var kuzum ya cok sıcka oluyo bide kızım da ustümde hepten yapış oluyorum onla derlanıyorum cokHe kız bizde öyleyizaman bu sene doğru düzgün yazı göremedik sanki ya ablamla markete gidiyorduk. Diyor ki son bahar geliyor ağaçlar yapraklarını dökmeye başlamış
Allah korusunAnammm mastercheefi geçti desene sizin adrenalinbende çok zayıfladım ama göbeğim ve yanlarım gitmiyor elime testere alıp düzlesem geçer mi
Coom yaf bizimki de öyle çok düşkün memeye. Bide ısırarak emiyorOrası öylemi burasıgenede bogucu hava var kuzum ya cok sıcka oluyo bide kızım da ustümde hepten yapış oluyorum onla derlanıyorum cok
He ya aç karnımızı zor doyuruyoruzAllah korusunyemesen tabi zayıflarsın yesek duba gibi oluruz
Bende uyucam birazdan bebeğim iyi gecelerHe ya aç karnımızı zor doyuruyoruz
Hadi be.n kaçtım az uyuyim iyi geceler kuşlar
İsırmanin sebebi dişten yana kasinıyodur banada ediyodu simdi etmiyo bu araCoom yaf bizimki de öyle çok düşkün memeye. Bide ısırarak emiyorbıraktırcam bir kaç aya
Belki tatilin etkisi kuzum ya da atak falandır. Bizde geçen haftaydı galiba öyle çok nazlı bir dönem atlattık. Her şeye ama her şeye ağlıyorduİsırmanin sebebi dişten yana kasinıyodur banada ediyodu simdi etmiyo bu ara
Benim bu 1bucuk haftadır böyle burnumdan geldi
Tatildende aynen canım tam alıştı orda derken buraya gelince unuttu herşeyi heleki yatağinıBelki tatilin etkisi kuzum ya da atak falandır. Bizde geçen haftaydı galiba öyle çok nazlı bir dönem atlattık. Her şeye ama her şeye ağlıyordu
Bugün 3 4 adım attı ilk kezHahah yerim o cimcimeyi benhele adım atsın çok hoşuna gidecek sürekli yürümek isteyecek
Bizimki de yürümeye başladı ama sürekli düşüyorpeşinde eğilip koşmaktan kambur oluyoruz öyle işte alışacak herhalde ya ne bilem çok düşüyor
Alışkanlık artık memeCok sıkı memeci cok yoruldum minnoşum buzamanlara cok düşkün sütüm yetmiyo artık yemek yiyo ediyo ustüne gene istiyo kafayı yedim hic etmezdi boyle hiç hani doymasa anlarım doyuyoda
Günaydın minnoş bak gönlüm razı olmadı sabah tek kalışınaAlışkanlık artık meme
Doğrudur balım onlar her şeyin farkındaTatildende aynen canım tam alıştı orda derken buraya gelince unuttu herşeyi heleki yatağinı
Ohh maşallah birden oluyorBugün 3 4 adım attı ilk kezalışır elbet tosuncuk olan sana oluyor tabi
Sakin ol reyizOhh maşallah birden oluyorbizimde 3 4 adım atınca ben çığlığı kopardım. Oğlan bakıyor şaşkın şaşkın
AşıkAlışkanlık artık meme
Aşk olsun kız ne çıramı yakcN aaa naptımkiHahahahahaha hain seyler dönüyorr yaktım çıranı