Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Korkmadan girebilirsem olur cano
Kız denizdenmi korkuyon
Gerci sana diyorumda son yıllarda bende girmedim tesettüre girince lattem ama bu yıl gircem nasipse haşema arayışındayım güzel haşema önerileri versene bana
Birde bu haşemanın içine birşey giyiliyormu onu birtürlü çözemiyorum yoksa varmı çamaşırı içinde

Canım ben yüzme bilmiyorum ondan korkuyorum

Benim heşemamın sütyeni var ama kilodu yok.
Üstü uzun oldugu için cok kilot gereksinimi duyulmuyor o şekilde giyiyorum.
Benimki marina diye bi marka 3 sene önce almıştım memnunum. Marina Mayo Tesettür Mayo - Yarı Kapalı Mayo
Sadece biraz geç kuruyo gibi şu muşamba gibi olanlardan mı alsaydım diyorum şimdi.

Benimki bu

Kardeşimin ki de bu model

Oturduğun yerde plaj var gidiyomusun kız plaja benim eski komsum oraya taşindı herhafta plajda Cookiie
Buranın denizi bence pis biz gitmiyoruz hiç buraya erikliye gitmeyi düşünüyoruzda yakınımızın düğünü var onu atlatalım bakalım nasipse

Reactions: Jou

senin aldığını favoriye almıştım bende marina ya bakmıştıö geçenlerde hep
Anladım alta birşey giyilmiyor bence mantıklı olanıda o gibi giyilse içinde kurumaz sonra sıkıntı

senin aldığını favoriye almıştım bende marina ya bakmıştıö geçenlerde hep
Anladım alta birşey giyilmiyor bence mantıklı olanıda o gibi giyilse içinde kurumaz sonra sıkıntı
Aynen öyle canm içindeki kurumuyo ama sütyeni incenik bi yarım atlet o kuruyo.
Görsel olarak bunlar güzel ama muşamba gibi olanlar daha hızlı kuruyo.

Buranın denizi bence pis biz gitmiyoruz hiç buraya erikliye gitmeyi düşünüyoruzda yakınımızın düğünü var onu atlatalım bakalım nasipse
Ayyy erikli deme kızzzzz
Ben oraya gittim hamile kalmadan önce lerde aşık oldum her gittigimizde keşana yazlığımıza erikliye gideriz hep bildigin maldiv denizii tavsiye ederim cidden kopamazsın 1 veya 2 hafta sonra tekrar gidicez

Bikini,mayo kumaşı gibi canım.
Yumuşak bi kumaş
Tamam canım biraz daha araştırayım ona göre alırım bende onu
Çok güzel yaa kesinlikle gidin valla bizde şu düğünü bi atlatalımda

İyi şükür maşallahı var 2 3 erkek hareketinde kendisi görenleri şaşkına çeviriyor yürüme yok nerdeeee emeklerken falan bi anda ayağa kalkıyor güzel duruyor desteksiz ama adım yok

Tosunum napıyor onda var mı yürüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…