Kız denizdenmi korkuyonKorkmadan girebilirsem olur cano
Canım ben yüzme bilmiyorum ondan korkuyorumKız denizdenmi korkuyon
Gerci sana diyorumda son yıllarda bende girmedim tesettüre girince lattem ama bu yıl gircem nasipse haşema arayışındayım güzel haşema önerileri versene bana
Birde bu haşemanın içine birşey giyiliyormu onu birtürlü çözemiyorum yoksa varmı çamaşırı içinde
Benimki buKız denizdenmi korkuyon
Gerci sana diyorumda son yıllarda bende girmedim tesettüre girince lattem ama bu yıl gircem nasipse haşema arayışındayım güzel haşema önerileri versene bana
Birde bu haşemanın içine birşey giyiliyormu onu birtürlü çözemiyorum yoksa varmı çamaşırı içinde
Buranın denizi bence pis biz gitmiyoruz hiç burayaOturduğun yerde plaj var gidiyomusun kız plajabenim eski komsum oraya taşindı herhafta plajda Cookiie
Canım ben yüzme bilmiyorum ondan korkuyorum
Benim heşemamın sütyeni var ama kilodu yok.
Üstü uzun oldugu için cok kilot gereksinimi duyulmuyor o şekilde giyiyorum.
Benimki marina diye bi marka 3 sene önce almıştım memnunum. Marina Mayo Tesettür Mayo - Yarı Kapalı Mayo
Sadece biraz geç kuruyo gibi şu muşamba gibi olanlardan mı alsaydım diyorum şimdi.
Aynen öyle canm içindeki kurumuyo ama sütyeni incenik bi yarım atlet o kuruyo.senin aldığını favoriye almıştım bende marina ya bakmıştıö geçenlerde hep
Anladım alta birşey giyilmiyor bence mantıklı olanıda o gibi giyilse içinde kurumaz sonra sıkıntı
Bunların kumaşı nasıl mayo kumaşı gibimiAynen öyle canm içindeki kurumuyo ama sütyeni incenik bi yarım atlet o kuruyo.
Görsel olarak bunlar güzel ama muşamba gibi olanlar daha hızlı kuruyo.
Bikini,mayo kumaşı gibi canım.Bunların kumaşı nasıl mayo kumaşı gibimi
Tabbim güzel uğraşlar versin sivitimBende aynı şükür iyiyim kızla uğraşıyoruz işte
Ayyy erikli deme kızzzzzBuranın denizi bence pis biz gitmiyoruz hiç burayaerikliye gitmeyi düşünüyoruzda yakınımızın düğünü var onu atlatalım bakalım nasipse
Tamam canım biraz daha araştırayım ona göre alırım bende onuBikini,mayo kumaşı gibi canım.
Yumuşak bi kumaş
Çok güzel yaa kesinlikle gidin valla bizde şu düğünü bi atlatalımdaAyyy erikli deme kızzzzz
Ben oraya gittim hamile kalmadan önce lerde aşık oldum her gittigimizde keşana yazlığımıza erikliye gideriz hep bildigin maldiv denizii tavsiye ederim cidden kopamazsın 1 veya 2 hafta sonra tekrar gidicez
Kaynişte olunca evi bok götürsede umrumda olmuyor benimAyyy evi bok götürüyo ben konşudan geldimSafiş loooooooding
Atlatında gidin kuzumTamam canım biraz daha araştırayım ona göre alırım bende onu
Çok güzel yaa kesinlikle gidin valla bizde şu düğünü bi atlatalımda
Sıcaklarda etkiliyor olabilir ya bizimki de öyle çok sık uyanıyor çok mızmızIyi kuzum gibi gibii yani geceleri cok uyanıyo buara memlekete gittim hic böyle etmemisti cok guzel uyurdu hep feleği şastı artık seninki nasıl
Senin zayıflama kampı nasıl gidiyor kızİnşallah çıkmaz birşey minnoşum
Ayyy bitmiyyooooKaynişte olunca evi bok götürsede umrumda olmuyor benim
İyi şükür maşallahı var 2 3 erkek hareketinde kendisi görenleri şaşkına çeviriyorHer yer uçtu yageldiğimiz noktaya bak ya çok üzülüyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Kızçe nasıl iyi mi
İyiyim çok şükür canımuzak durmaya çalışıyorum polemiklerden kaoslardan
Senin kız nasılnasıl gidiyor yürüme falan var mı
Aynennn yaa nefret ettim yazdanSıcaklarda etkiliyor olabilir ya bizimki de öyle çok sık uyanıyor çok mızmızöyle geçiyor işte