Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Korkmadan girebilirsem olur cano😂
Kız denizdenmi korkuyon 😂
Gerci sana diyorumda son yıllarda bende girmedim tesettüre girince lattem ama bu yıl gircem nasipse haşema arayışındayım güzel haşema önerileri versene bana😅
Birde bu haşemanın içine birşey giyiliyormu onu birtürlü çözemiyorum yoksa varmı çamaşırı içinde 😂

Gerci sana diyorumda son yıllarda bende girmedim tesettüre girince lattem ama bu yıl gircem nasipse haşema arayışındayım güzel haşema önerileri versene bana😅
Birde bu haşemanın içine birşey giyiliyormu onu birtürlü çözemiyorum yoksa varmı çamaşırı içinde 😂
Canım ben yüzme bilmiyorum ondan korkuyorum 😆

Benim heşemamın sütyeni var ama kilodu yok.
Üstü uzun oldugu için cok kilot gereksinimi duyulmuyor o şekilde giyiyorum.
Benimki marina diye bi marka 3 sene önce almıştım memnunum. Marina Mayo Tesettür Mayo - Yarı Kapalı Mayo
Sadece biraz geç kuruyo gibi şu muşamba gibi olanlardan mı alsaydım diyorum şimdi.

Benimki bu
C90F85B7-6CBC-4F01-B188-9F9FFE0A79A0.jpeg

Kardeşimin ki de bu model
71F4A554-7BE6-476C-B557-1596D3F772D2.jpeg

Oturduğun yerde plaj var gidiyomusun kız plaja 😅😅😅 benim eski komsum oraya taşindı herhafta plajda :KK70: Cookiie Cookiie
Buranın denizi bence pis biz gitmiyoruz hiç buraya 😅 erikliye gitmeyi düşünüyoruzda yakınımızın düğünü var onu atlatalım bakalım nasipse 😃

• Muhteşem
Reactions: Jou
Canım ben yüzme bilmiyorum ondan korkuyorum 😆

Benim heşemamın sütyeni var ama kilodu yok.
Üstü uzun oldugu için cok kilot gereksinimi duyulmuyor o şekilde giyiyorum.
Benimki marina diye bi marka 3 sene önce almıştım memnunum. Marina Mayo Tesettür Mayo - Yarı Kapalı Mayo
Sadece biraz geç kuruyo gibi şu muşamba gibi olanlardan mı alsaydım diyorum şimdi.

senin aldığını favoriye almıştım bende marina ya bakmıştıö geçenlerde hep😀
Anladım alta birşey giyilmiyor bence mantıklı olanıda o gibi giyilse içinde kurumaz sonra sıkıntı 😬

senin aldığını favoriye almıştım bende marina ya bakmıştıö geçenlerde hep😀
Anladım alta birşey giyilmiyor bence mantıklı olanıda o gibi giyilse içinde kurumaz sonra sıkıntı 😬
Aynen öyle canm içindeki kurumuyo ama sütyeni incenik bi yarım atlet o kuruyo.
Görsel olarak bunlar güzel ama muşamba gibi olanlar daha hızlı kuruyo.

Buranın denizi bence pis biz gitmiyoruz hiç buraya 😅 erikliye gitmeyi düşünüyoruzda yakınımızın düğünü var onu atlatalım bakalım nasipse 😃
Ayyy erikli deme kızzzzz
Ben oraya gittim hamile kalmadan önce lerde aşık oldum her gittigimizde keşana yazlığımıza erikliye gideriz hep bildigin maldiv denizii tavsiye ederim cidden kopamazsın 1 veya 2 hafta sonra tekrar gidicez

Bikini,mayo kumaşı gibi canım.
Yumuşak bi kumaş
Tamam canım biraz daha araştırayım ona göre alırım bende onu 🙏🏼😘
Ayyy erikli deme kızzzzz
Ben oraya gittim hamile kalmadan önce lerde aşık oldum her gittigimizde keşana yazlığımıza erikliye gideriz hep bildigin maldiv denizii tavsiye ederim cidden kopamazsın 1 veya 2 hafta sonra tekrar gidicez
Çok güzel yaa kesinlikle gidin valla bizde şu düğünü bi atlatalımda 🥰

Her yer uçtu ya 😕 geldiğimiz noktaya bak ya çok üzülüyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Kızçe nasıl iyi mi 🥰

:dondurma::dondurma::dondurma:

İyiyim çok şükür canım 🥰 uzak durmaya çalışıyorum polemiklerden kaoslardan 😅😅
Senin kız nasıl 🥰 nasıl gidiyor yürüme falan var mı
İyi şükür maşallahı var 2 3 erkek hareketinde kendisi görenleri şaşkına çeviriyor 😂😂😂 yürüme yok nerdeeee emeklerken falan bi anda ayağa kalkıyor güzel duruyor desteksiz ama adım yok 😂😂

Tosunum napıyor onda var mı yürüme 🤭

X