Burda sitese normalde 8 le 10 bin arasıKira ne kadar istedi kız. Ev sahipleri kafayı yedi 1e 5 istiyorlar
Oh canım mis bziim yerimizede yüz serinleSakaryadayım canım yazlıkta
İlacı bırakmaman gerek minnoşum neden bırakıyorsunki. Bu sorun varsa o ilaç ömür boyu kullanılcak100 lük kullanıyordum balım düşüyor ama borakınca hemen yükseliyornormal 0,800 düşmüştü nasıl olduysa hemen 5.30 olmuş
Yine çerkezdemiYeni eve ama seneye
Mümkünse bundan gitmem biyereYine çerkezdemi
Ayyy şimdi iyisin demi girme kuyuya bi dahaAh tadını çıkar canım bu seni deli gibi Deniz havuz çekiyor canım
He ya daha bile Konya'ya gidip parişin bahçede mangal yakacuduk@MssPARE
Sweetimm bende sizleri çok özledim balımm
Ya bu seçimdir depremdir ben çok strese düştüm gülomkuyu derindi çıkamadım
Bende aynı şükür iyiyim kızla uğraşıyoruz işteÇok şükür iyiyim canım hayat yokuşunda gelişine yuvarlanıp duruyoz
Sen nasılsın
Ah tadını çıkar canım bu seni deli gibi Deniz havuz çekiyor canım
He ya daha bile Konya'ya gidip parişin bahçede mangal yakacuduk@MssPARE
Sweetimm bende sizleri çok özledim balımm
Ya bu seçimdir depremdir ben çok strese düştüm gülomkuyu derindi çıkamadım
Ahahh sağol beeeeOyy ben senin için de uyurum beybisummm
Parem artık aktifizGünaydın kız ne oldu size birden bire her yere yazmissiniz⚘ özledim sohbetleri gırgır samatayi ☘
Doktorum bıraktırdı perim yaİlacı bırakmaman gerek minnoşum neden bırakıyorsunki. Bu sorun varsa o ilaç ömür boyu kullanılcak
Ne ilaci leennAhahh sağol beeee
Parem artık aktifiz
Doktorum bıraktırdı perim ya
Antikorlarına baktırdınmı peki canım. Antikorların yüksek olabilir eğer onlar yüksekse ilaç bırakılmazAhahh sağol beeee
Parem artık aktifiz
Doktorum bıraktırdı perim ya
Tiroit için balımNe ilaci leenn
Bu hafta endokrine görünüxem kuzumAntikorlarına baktırdınmı peki canım. Antikorların yüksek olabilir eğer onlar yüksekse ilaç bırakılmaz
Heee anneminde var cokta yavas calışırr kilo ver demisti doktorr bideTiroit için balım
Bu hafta endokrine görünüxem kuzumbakalım sonuca göre
Her yer uçtu yaBurda sitese normalde 8 le 10 bin arası
Ev sahibi sagolsun 5bin yaptı bedava oturuyoruz
İyiyim çok şükür canımAyyy şimdi iyisin demi girme kuyuya bi daha
Perimin dediği gibi kuzum bıraktırmaması lazım ama endokrin daha iyi bilir bakalım inşallah en kısa zamanda normale dönerTiroit için balım
Korkmadan girebilirsem olur canoOh canım mis bziim yerimizede yüz serinle
Iyi kuzum gibi gibii yani geceleri cok uyanıyo buara memlekete gittim hic böyle etmemisti cok guzel uyurdu hep feleği şastı artık seninki nasılHer yer uçtu yageldiğimiz noktaya bak ya çok üzülüyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Kızçe nasıl iyi mi
İyiyim çok şükür canımuzak durmaya çalışıyorum polemiklerden kaoslardan
Senin kız nasılnasıl gidiyor yürüme falan var mı
Anladım canımHeee anneminde var cokta yavas calışırr kilo ver demisti doktorr bide
İnşAllah kurabiyemPerimin dediği gibi kuzum bıraktırmaması lazım ama endokrin daha iyi bilir bakalım inşallah en kısa zamanda normale döner
İnşallah çıkmaz birşey minnoşumTiroit için balım
Düzene girer kuzusumm hic sıkma canını normal yanii hepimizde var birseylerr yanii hepimizde ayrı dertAnladım canım
İnşAllah kurabiyem