- 12 Mart 2019
- 14.346
- 33.675
Sende artik türkeysin saati maati yohhhSağol joummmmbenimde bugun bir giresim geldi buralara
Boyayıp çıkıcam bu evden lazım değill musluğun boruları bile aağlam degillLan silinmelik boyat 3 aya geri batar o
Çook sıcakD
demekki sıcaklardan ya
Sen bilin beybiBoyayıp çıkıcam bu evden lazım değill musluğum bile aağlam degill
Aldım geriTabii ben bilicembana bahh kilo ne alemdee
Evett bebeğsimmm sizle yatıp sizle uyanıyorummSende artik türkeysin saati maati yohhh
Nasıl alışabildinmi kuzummmEvett bebeğsimmm sizle yatıp sizle uyanıyorumm
Alıştımm joum çok şükür hastanede evde güzel gidiyorNasıl alışabildinmi kuzummm
Yaaaaaa yeriiiimmmmmm seniii işemi başladınn kuzumbenim yaaa hepsine melek gibi kokluyosundurr ne güzelde işin var yaaAlıştımm joum çok şükür hastanede evde güzel gidiyor
Nöbet istemedim.Bebek kadın çocuk kan almadayım.Her gün 10-15 bebeyi kucaklıyorum
Bu sıcakta nasıl başardılarÇook sıcakgeçen hafta da hastaydılar
Ay cok güzel de şu kan alma kötüAlıştımm joum çok şükür hastanede evde güzel gidiyor
Nöbet istemedim.Bebek kadın çocuk kan almadayım.Her gün 10-15 bebeyi kucaklıyorum
Nereleree gittim lattem iyi tatillerİnşallah öyledir eski günleri özledim
Ama ben tatildeyim cok bakamam
İlaçladamı çalışmıyor minnoşum ben kullanıyorum sürekliBen gittim diyetisyene çarşamba günü endokrine gidicem bir türlü çalışmayan tiroitimr çağre arıyoruz
Sizin oralarda da zayıf olabilmek büyük maharetAman yazın herkes yazıflıyoönemli olan kışın zayıflamak