- 18 Kasım 2020
- 20.505
- 49.441
Buradayım balım nasılsın
Günaydın canikom nasılsınnGÜNAYDIN canlarr
Günaydın canımGÜNAYDIN canlarr
Bende özledim sizleriÖzledik seni
Elço ya
Evett gelmiyorsun nolduBende özledim sizleribu ara pek keyfim yok kk yada gelmiyorum çok fazla , neler yapıyorsun görüşmeyeli
Psikolojim bozukEvett gelmiyorsun noldu
Ruyamda seni gördümm diyosun kardeşimi kandırdımm yolda geliyo gene kalmaya demiştin orda uyandımPsikolojim bozuk
Bilmiyorum ki ruhum dinlenmek istiyor sanki kendimi bir odaya kapatsam ve çıkmasam aylarca oradan yatsam günlerce belki kendime gelirimRuyamda seni gördümm diyosun kardeşimi kandırdımm yolda geliyo gene kalmaya demiştin orda uyandımniye bozuuuuukkkkk
O banada çok olurdu kuzumm seni çok iyi anlıyorumm ama bozma öyle kendini bak evlisin eşinle mutlusun daha ne olsun bebişte vaktiyle gelecekBilmiyorum ki ruhum dinlenmek istiyor sanki kendimi bir odaya kapatsam ve çıkmasam aylarca oradan yatsam günlerce belki kendime gelirim
Sorun bebej değil ki elçom sorun ne onuda bilmiyorumO banada çok olurdu kuzumm seni çok iyi anlıyorumm ama bozma öyle kendini bak evlisin eşinle mutlusun daha ne olsun bebişte vaktiyle gelecek
Yokyok o sorun o olduğundan demedim genel anlamda yaniSorun bebej değil ki elçom sorun ne onuda bilmiyorum
Küs oldugumuz kaynanam barismak isteyip haber gnderene kadar mükemmeldimmGünaydın canikom nasılsınn
Herşey yoluna girer minnosum merak etme bu bir alisma süreci sadece cok haklisin baska sehir evlilik iki yabancinin bir evi paylasmasi zamnla yavas yavas alisacaksin normallesecek bu durumlarBende özledim sizleribu ara pek keyfim yok kk yada gelmiyorum çok fazla , neler yapıyorsun görüşmeyeli
Hayırdır kuzuKüs oldugumuz kaynanam barismak isteyip haber gnderene kadar mükemmeldimm
UmarımHerşey yoluna girer minnosum merak etme bu bir alisma süreci sadece cok haklisin baska sehir evlilik iki yabancinin bir evi paylasmasi zamnla yavas yavas alisacaksin normallesecek bu durumlar
Aynı şeyler hayat devam ediyor canım benim her ne seni üzüyor da takma kafana emin ol değmez kendini üzmeyeBende özledim sizleribu ara pek keyfim yok kk yada gelmiyorum çok fazla , neler yapıyorsun görüşmeyeli
Elimden geldikce takmamaya çalışıyorum çoluk çocuk durumlaf iyi miAynı şeyler hayat devam ediyor canım benim her ne seni üzüyor da takma kafana emin ol değmez kendini üzmeye