Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Bu ara üniversite hastanesindekilerle kanka oldum oraya gidip geliyorum epilepsi hastası olduğum için ehliyetimin iptal edilme durumu var norologla uğraşıyorum bı yandan diyet sen napiyon
Merhaba mesajini okuyunca sormak istedim

Ablam epilepsi hastasi ve ehliyet almak istiyor ve hicbir hastane rapor vermiyor o rapor olmadanda alamiycak🤷‍♀️
Bunun bildigin baska bir yolu varmi yada bilgin 🤔

• Beğen
Reactions: Jou
aşağı inmesi gerekmiyor mu
Kafası aşşagıdaydı yani normal doğum gibi gözükürr bitanem simdi totosu aşsağıda kafası yukarda dümdükkk gibi 😂 son aylarda belli olur dönüyormuşta bakalımm
Hayırr aşşagıya inmezz buyüdükçe yukarı çıkar doğum gelince suyu gelir fırlatırızzz :KK70:ama kimisininki aşşagıda olurr benim tanıdığımın hiç çıkmamış yukarı benim yukarı çiktı nefesim daralıyor mesela

Kafası aşşagıdaydı yani normal doğum gibi gözükürr bitanem simdi totosu aşsağıda kafası yukarda dümdükkk gibi 😂 son aylarda belli olur dönüyormuşta bakalımm
Hayırr aşşagıya inmezz buyüdükçe yukarı çıkar doğum gelince suyu gelir fırlatırızzz :KK70:ama kimisininki aşşagıda olurr benim tanıdığımın hiç çıkmamış yukarı benim yukarı çiktı nefesim daralıyor mesela
Dogum yaklaştı bebiş😍

Herseycikleri hazirmi prensesin 🤗

• Muhteşem
vay inatçı zıpaaa :KK70:
inşallah kolayca normal doğum yaparsın kuzum

• Muhteşem
Evett bebiş ve ben heyecan korku 🙈
Hazırr aşkoomm hastane bavulum tam kapancak 1 2 haftaya 😂
Senin nasıl gidiyor sende yaklaştın 😍
Ohh oh iyi saglikla gelsin inşallah 🤗
Benimde iyi sayilir şeker riskim çıktı ama önemli boyutta degil dikkat et dedi edemiyorum ettikce stres oluyorum yiyip yip ölcuyorum valla hic stres yapamam tatlidami yemeyek🤣

• Beğen
Merhaba mesajini okuyunca sormak istedim

Ablam epilepsi hastasi ve ehliyet almak istiyor ve hicbir hastane rapor vermiyor o rapor olmadanda alamiycak🤷‍♀️
Bunun bildigin baska bir yolu varmi yada bilgin 🤔
Merhaba canım epilepsi raporu falan varsa üniversite hastanesi daha önce çekilen eeg raporlarıyla birlikte gidecek yalnız ya prof a gidecek ya docente asistan Dr lar onay veremiyor doktor kendisine kan testi eeg gerekiyorsa MR çeker değerlendirme yapar yada kurula sevk eder yalnız ufak bı nüans var 3 yıl nöbet geçirmemiş olması lazım kontrollerini 6 ayda bir üniversite hastanesinde yaptirmasi lazım ona göre kontrollu veriyolar bı de epilepsi derneği sayfasında detaylar var ordan da ulasabilri

X