Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Ahhhh kurban olurum kız ben içmem sana icittirim bebeğim 🥲🥲🥲🥲
Aşkım olur içerizzzzz neden olmasın 🥲🥲🥲😍😍😍😍
Niye içmiyinnn heeeehhhhhhh
İnşallah kuzum sağlıkla kucağına al hayırlısı ile ..
Bebeğim birazdan başlarım yavaş yavaş hazırlığa 05.10 gibi imsak kesiyor anca yavaş yavaş yerken geçer zaman 🥲🥲🥲🥲
Aaaaa benle aynısınn bugün 05.09 olcakk ama senin 04 olması gerekmiyomuydu kız 😂😂😀😂

Niye içmiyinnn heeeehhhhhhh

Aaaaa benle aynısınn bugün 05.09 olcakk ama senin 04 olması gerekmiyomuydu kız 😂😂😀😂
Aaaaa içerim aşkom dedim ya kıyamadım sana ondan sen iç dediydim 🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Yok aşkım hatta 05.13 müş dün 05.15 mis 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥲

• Komik
Reactions: Jou
Morrmeneksee Morrmeneksee 2020 de evlenmiştim o zamanlar da kalite kalite idi dediğin gibi kalite arttıkça fiyatta çıkıyor ve albüm deseni rengi vs de çok etkiliyor ...
Bizim fotoğrafçı tanıdık gibi bişi idi ailemizde evlenenler genellikle o fotoğrafçı ile çekimleri yaparlardı o sebeple bizde görüştük içimize şimdi o zamanki zamanda 1.800 veya 2.000 TL gibi birşeydi ama biz tanıdık olduğumuz için 1.300 veya 1.400 aradı ödedik en güzeli ve en kalitelisi olmuştu torpil payı 🤣🤣🤣🤣 çerçeveli fotoğraflar daha çok olmuştu felan bence bana kalırsa 1 kez oluyor en güzeli en iyisi olsunnnn 🥲 Hatıra hepsi kalıyor 💜💜💜💜💜💜💜💜
En güzelini hakediyorsun herşeyin 😘
Canım lnam cok sevındım adına ıyı olmus tanıdık vasıtasıyla olması 🙏 arastıyorum bende ıyıce bakalım en guzelı olsun dedıgınız gıbı.

Canım lnam cok sevındım adına ıyı olmus tanıdık vasıtasıyla olması 🙏 arastıyorum bende ıyıce bakalım en guzelı olsun dedıgınız gıbı.
Teşekkür ederim kuzum 😍 en güzelleri senin olsun Rabbim yuvana huzur mutluluk versin 🤲🏻💜💜💜
Yıldız barışıklığı versinnn inşallah 💖💜💜💜
Araştır canım acele etme dicem de düğün ne zaman 🤣🤣🤣🤣
Nişanlı mısın?

• Muhteşem
Çookkk kuzummm 🙈 neseki ben uyuyim bebişimm öpüyorumm en güzel yerindennn😘🤤 bende sağaa kurban olurummmm ooyyyy
Uyu birtanem dinlen bir güzel Allah rahatlık versin aşkom 😍🥰💜
Öpüyoreeee seniii mari kizz elcommm 😍😍😍😍😍😍💖💖💙💙💙💜💜💜💜
Ya seni yerim ballı çöreğim sen bana kurban olma kızın var göbüş de ben sana kurban olurummm 🥲🥲🥲🥲🥲🤍

• Muhteşem
X