Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Anam az kalmisss gelsin minik pasa saglikla insallah benim kizlar ablalik yapar oglusuna 😁 uykusuz gecelerimi sana ve Jou Jou ya devredicem ben 😁
Amin amin😍 he ya senin kızlar kaç aylık oldu tam mıncırmalık olmuşlardır artık😍
Gecelerin yargıcı Jou Jou ve ben yakında sinemalarda 😅😅🤪🤪

4 gun sonra 9. Aya gireceginiz teyceleri 🤩🤩 hemde ne mincirmalik oldular kikirr kikir guluyorlar hanimlar biri sag memede biri sol 😄

Hahahahahaha ben doğuruncaa arkamdan gelll emii çatlooooğğğ 😂😂😂 benim gittikcesardı korku zaten yaa ben mayısta gelir bu kız gibi geliyo bana kızlar erken geliyormuş🙄🙄

Hahahahahaha ben doğuruncaa arkamdan gelll emii çatlooooğğğ 😂😂😂 benim gittikcesardı korku zaten yaa ben mayısta gelir bu kız gibi geliyo bana kızlar erken geliyormuş🙄🙄
Hemen arkandan takipteyim😅😅 kız senle aramızda iki hafta mı var üç mü. Biz 27 olduk senin kaç şuan
Valla bazen çıkacak gibi yapıyor bende sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum çok sıkıldın ama 3 ay daha dayan diye 😅😅 çocuklar ne yapsın canları sıkılıyor orada

• Komik
Reactions: Jou
Hemen arkandan takipteyim😅😅 kız senle aramızda iki hafta mı var üç mü. Biz 27 olduk senin kaç şuan
Valla bazen çıkacak gibi yapıyor bende sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum çok sıkıldın ama 3 ay daha dayan diye 😅😅 çocuklar ne yapsın canları sıkılıyor orada
Evettt yaaaa elini koyunca duruyo ama sıkintısı gidiyorr o ara
Benim 29haftaya girdik şuan bebişimm aramızda 2 hafta varr 😀😀
Benimkide çok fenaa çoookkk ama 2 gündür geceleri uyutuyo annesini😀

Evettt yaaaa elini koyunca duruyo ama sıkintısı gidiyorr o ara
Benim 29haftaya girdik şuan bebişimm aramızda 2 hafta varr 😀😀
Benimkide çok fenaa çoookkk ama 2 gündür geceleri uyutuyo annesini😀
Oy maşallah maşallah 😍 evet iki hafta varmış 😍hadi bakalım sağ salim gelseydik o günlere de
Uyutsun uyutsun stok yapmamız lazım 😅

• Komik
Reactions: Jou
X