- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
Çok şükür iyiyiz canım 3 kaldı son 3 ayda da farklı bir korku sarıyormuş insanı sağ salim gelsin inşallahAmin cnm bnm Sen nasılsın Bebeğin nasıl Nasıl geçiyor ne kadar kaldı doğuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyiyiz canım 3 kaldı son 3 ayda da farklı bir korku sarıyormuş insanı sağ salim gelsin inşallahAmin cnm bnm Sen nasılsın Bebeğin nasıl Nasıl geçiyor ne kadar kaldı doğuma
Anam az kalmisss gelsin minik pasa saglikla insallah benim kizlar ablalik yapar oglusuna uykusuz gecelerimi sana ve Jou ya devredicem benÇok şükür iyiyiz canım 3 kaldı son 3 ayda da farklı bir korku sarıyormuş insanı sağ salim gelsin inşallah
4 gun sonra 9. Aya gireceginiz teyceleri hemde ne mincirmalik oldular kikirr kikir guluyorlar hanimlar biri sag memede biri solAmin amin he ya senin kızlar kaç aylık oldu tam mıncırmalık olmuşlardır artık
Gecelerin yargıcı Jou ve ben yakında sinemalarda
Sevgi pıtırcığuummm benimm ballilokmammmmUyu birtanem dinlen bir güzel Allah rahatlık versin aşkom
Öpüyoreeee seniii mari kizz elcommm
Ya seni yerim ballı çöreğim sen bana kurban olma kızın var göbüş de ben sana kurban olurummm
Yaaa dedim ben sana küçük birşey geçerbiter diye çok şükürrrYa canim benim allah razı olsun vok saol masallah cok iyi toparladi hersey yolunda kontrolunede gittik gayet iyi dedi dr. Maşallah
Geceleri bekarken sabaha kadar otururdum evlendim oturamaz oldumm bizim kızçeyle gecelere akın edeceğuukkkAnam az kalmisss gelsin minik pasa saglikla insallah benim kizlar ablalik yapar oglusuna uykusuz gecelerimi sana ve Jou ya devredicem ben
Hahahahahaha ben doğuruncaa arkamdan gelll emii çatlooooğğğ benim gittikcesardı korku zaten yaa ben mayısta gelir bu kız gibi geliyo bana kızlar erken geliyormuşAmin amin he ya senin kızlar kaç aylık oldu tam mıncırmalık olmuşlardır artık
Gecelerin yargıcı Jou ve ben yakında sinemalarda
Hemen arkandan takipteyim kız senle aramızda iki hafta mı var üç mü. Biz 27 olduk senin kaç şuanHahahahahaha ben doğuruncaa arkamdan gelll emii çatlooooğğğ benim gittikcesardı korku zaten yaa ben mayısta gelir bu kız gibi geliyo bana kızlar erken geliyormuş
Yaa 9 muu geçen zamana bak off tam yemelik onlar ya kıkırdamalarını severim4 gun sonra 9. Aya gireceginiz teyceleri hemde ne mincirmalik oldular kikirr kikir guluyorlar hanimlar biri sag memede biri sol
Evettt yaaaa elini koyunca duruyo ama sıkintısı gidiyorr o araHemen arkandan takipteyim kız senle aramızda iki hafta mı var üç mü. Biz 27 olduk senin kaç şuan
Valla bazen çıkacak gibi yapıyor bende sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum çok sıkıldın ama 3 ay daha dayan diye çocuklar ne yapsın canları sıkılıyor orada
Yesunler anasının memişleriniii4 gun sonra 9. Aya gireceginiz teyceleri hemde ne mincirmalik oldular kikirr kikir guluyorlar hanimlar biri sag memede biri sol
Oy maşallah maşallah evet iki hafta varmış hadi bakalım sağ salim gelseydik o günlere deEvettt yaaaa elini koyunca duruyo ama sıkintısı gidiyorr o ara
Benim 29haftaya girdik şuan bebişimm aramızda 2 hafta varr
Benimkide çok fenaa çoookkk ama 2 gündür geceleri uyutuyo annesini
Senin oğlan hareketleri nasıll hep hareketlimi erkeklerinki cok olmuyomuş oyüzden dediydimOy maşallah maşallah evet iki hafta varmış hadi bakalım sağ salim gelseydik o günlere de
Uyutsun uyutsun stok yapmamız lazım
Hareketli kuzum ya belli olmuyor hele sevdiği bir şey yiyince durmuyorSenin oğlan hareketleri nasıll hep hareketlimi erkeklerinki cok olmuyomuş oyüzden dediydim
Hahahaha bak hele sıpaaya yavvvHareketli kuzum ya belli olmuyor hele sevdiği bir şey yiyince durmuyor
Günaydın çiçeğim geboşumSevgi pıtırcığuummm benimm ballilokmammmm
Günaydınnn güzelliğimmmm
Napiyin güzellukkGünaydın çiçeğim geboşum
İyiyim çiçeğim valla şimdi etraf toparlamaya başlıcamm dualar falan sen nasılsın bebeğimNapiyin güzellukk
Iyiyimm bende çok sükürrr sabah erken kalktım uyku sersemiyimmİyiyim çiçeğim valla şimdi etraf toparlamaya başlıcamm dualar falan sen nasılsın bebeğim