- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.082
- 30
Yaa degil dun gibi miniciklerdi simdi koca kiz oldular vallahiYaa 9 muu geçen zamana bak off tam yemelik onlar ya kıkırdamalarını severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa degil dun gibi miniciklerdi simdi koca kiz oldular vallahiYaa 9 muu geçen zamana bak off tam yemelik onlar ya kıkırdamalarını severim
Eee kuzum uyu dinlen ne yoruyorsun kendini yat kocişin yanına misssssIyiyimm bende çok sükürrr sabah erken kalktım uyku sersemiyimm
Gittik markete yürüyüşte ettik geldik koltuğa bigüzel mayışmışımmEee kuzum uyu dinlen ne yoruyorsun kendini yat kocişin yanına misssss
Canım allah razı olsun. İlaç veriyolar damarı yumuşatmak için çarşamba günü tekrar anjuo olacak dua edin nolur açılsın damarı
İnşallah açılır dutum. Rabbim acil şifalar versin beterinden korusun inşallahCanım allah razı olsun. İlaç veriyolar damarı yumuşatmak için çarşamba günü tekrar anjuo olacak dua edin nolur açılsın damarı
Canım allah razı olsun. İlaç veriyolar damarı yumuşatmak için çarşamba günü tekrar anjuo olacak dua edin nolur açılsın damarı
Allah razı olsun canım rabbim kimseye yaşatmasınVallaha dutum burda olmana sevindim şu mübarek günlerin hürmetine tüm dualarıma ekliyorum sizi de duyduğumdan beri Rabbim Şafi isminin hürmetine biran önce şifasını versin. Çocuklarının ve senin başından eksik etmesin inşallah
Canım kusura bakma nolur eşim dün geri yattı hastaneye ya bugün ya yarın bypass olacakMigrenben hep yazdım ama görmedin burdan da yazayım dedim yoğunsun büyük ihtimalle..
Eşin nasıl oldu kuzum iyisiniz inşallah
Dualarımız sizinle canım. İnşallah sağ salim güzel haberlerinizi alırızCanım kusura bakma nolur eşim dün geri yattı hastaneye ya bugün ya yarın bypass olacak
İnşallah kurabiyemDualarımız sizinle canım. İnşallah sağ salim güzel haberlerinizi alırız
Estağfurullah kuzum ne kusuru olur mu hiç..Canım kusura bakma nolur eşim dün geri yattı hastaneye ya bugün ya yarın bypass olacak
Allah razı olsun canımEstağfurullah kuzum ne kusuru olur mu hiç..
Merak ettim çok ..
Rabbim şifa vers6n dut kızçe , Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız seninle
Herşey çok güzel olacak ..
Gunaydin kızlar Jou ağzına saglikGüüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Herkes iyimii herşey yolunda inşaallahhhhh bugünden sonra bomba gibi guzel günler geçirelimm sağlık huzur mutlulukk aşk para sevgi olsun inşaallahhhh❣
Migrenben
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
MssPARE
Fatmazell
M Mevsim hep bahar
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Anteplililili
H a p p y
Mi-Ok Yun
Nosking
Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
memurhanim
Almila0606
Canımm napıyorsun nasılsın nasıl gidiyorrGunaydin kızlar Jou ağzına saglik
Bu ara üniversite hastanesindekilerle kanka oldum oraya gidip geliyorum epilepsi hastası olduğum için ehliyetimin iptal edilme durumu var norologla uğraşıyorum bı yandan diyet sen napiyonCanımm napıyorsun nasılsın nasıl gidiyorr
Günaydın canım ❤Güüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Herkes iyimii herşey yolunda inşaallahhhhh bugünden sonra bomba gibi guzel günler geçirelimm sağlık huzur mutlulukk aşk para sevgi olsun inşaallahhhh❣
Migrenben
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
MssPARE
Fatmazell
M Mevsim hep bahar
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Anteplililili
H a p p y
Mi-Ok Yun
Nosking
Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
memurhanim
Almila0606
Oooo ne güzell kızzz bazen değişik insanlar görmek insana iyi geliyorrBu ara üniversite hastanesindekilerle kanka oldum oraya gidip geliyorum epilepsi hastası olduğum için ehliyetimin iptal edilme durumu var norologla uğraşıyorum bı yandan diyet sen napiyon