Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Canım allah razı olsun. İlaç veriyolar damarı yumuşatmak için çarşamba günü tekrar anjuo olacak dua edin nolur açılsın damarı

Vallaha dutum burda olmana sevindim şu mübarek günlerin hürmetine tüm dualarıma ekliyorum sizi de duyduğumdan beri 🤲 Rabbim Şafi isminin hürmetine biran önce şifasını versin. Çocuklarının ve senin başından eksik etmesin inşallah 🤲

Vallaha dutum burda olmana sevindim şu mübarek günlerin hürmetine tüm dualarıma ekliyorum sizi de duyduğumdan beri 🤲 Rabbim Şafi isminin hürmetine biran önce şifasını versin. Çocuklarının ve senin başından eksik etmesin inşallah 🤲
Allah razı olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın

Canım kusura bakma nolur 🤲 eşim dün geri yattı hastaneye ya bugün ya yarın bypass olacak
Estağfurullah kuzum ne kusuru olur mu hiç..
Merak ettim çok ..
Rabbim şifa vers6n dut kızçe , Allah yar ve yardımcınız olsun dualarımız seninle 🤲🏻🌙
Herşey çok güzel olacak ..

Bu ara üniversite hastanesindekilerle kanka oldum oraya gidip geliyorum epilepsi hastası olduğum için ehliyetimin iptal edilme durumu var norologla uğraşıyorum bı yandan diyet sen napiyon
Oooo ne güzell kızzz bazen değişik insanlar görmek insana iyi geliyorr 😍
Bende napıyimm kuzu ev market iş temizlik yemek havlar bozuk bi düzeldı bi bozuldu şifa kaptım biraz griptim ama bugün iyiyim kendime geldimm 🥲

X