- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
İyi bari canım hazırlasın o kadarda tabi sen izinlisinAayyyyeevett kuzuu nese ki ben kalkmıyorum eşim kendine hazırlıyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari canım hazırlasın o kadarda tabi sen izinlisinAayyyyeevett kuzuu nese ki ben kalkmıyorum eşim kendine hazırlıyoo
Ayyy çok güzel oluyor çiçeğim gerçekten hatıra 1 kez oluyor zaten şimdi ben hamile falan kalırsam da dış çekim istiyorum Düğün için aile boyu albümler, sana ayrı albüm seçtiğin fotoğrafları duvara en büyük boy resim yapıyorlar 2 3 tane masa üstü yapıyorlar 5 6 tane bence çok iyi bişi bak bak dur sonraYaptığım en iyi şeylerdendi bence içinde klibide vardı benimkinin hala arada açıp izlerim
Evet evet çiçeğim bizde öyle bir set yaptırmıştık şu an setler nasıl bilmiyorum ama dediğin gibi hamilelik çekimi de çok hoş oluyor bakalım nasip inşallah sağlıkla geçsin hamileliğinde yaparsın hayırlısıyla inşallahAyyy çok güzel oluyor çiçeğim gerçekten hatıra 1 kez oluyor zaten şimdi ben hamile falan kalırsam da dış çekim istiyorum Düğün için aile boyu albümler, sana ayrı albüm seçtiğin fotoğrafları duvara en büyük boy resim yapıyorlar 2 3 tane masa üstü yapıyorlar 5 6 tane bence çok iyi bişi bak bak dur sonra
Evet çiçeğimm acıkma evresine girdim yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyorum nevrim dönüyor bise yemesem gözüm kararıyor benim tutmam mümkün değil zaten dünya kadar vitaminim varr bebeğin suyu azalır birşey olur riske atmadımm allah zaten tut demiyor emretmiş tutma diyor allahın bi bildiği varki tutmamızı bile istemiyorr bebek bize emanett sağlıklı beslemek bizim elimizdeİyi bari canım hazırlasın o kadarda tabi sen izinlisin
Evet aşkom 7 ceddine sonra dağıtıyorsun albümleri hahahahahaEvet evet çiçeğim bizde öyle bir set yaptırmıştık şu an setler nasıl bilmiyorum ama dediğin gibi hamilelik çekimi de çok hoş oluyor bakalım nasip inşallah sağlıkla geçsin hamileliğinde yaparsın hayırlısıyla inşallah
Dinen de zaten emziren ve hamile olanlar zorlamasınlar borç olur sonra öderler kendilerini ve bebeği riske atmasın diyorlar o yüzden sen keyfine bak kuzuEvet çiçeğimm acıkma evresine girdim yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyorum nevrim dönüyor bise yemesem gözüm kararıyor benim tutmam mümkün değil zaten dünya kadar vitaminim varr bebeğin suyu azalır birşey olur riske atmadımm allah zaten tut demiyor emretmiş tutma diyor allahın bi bildiği varki tutmamızı bile istemiyorr bebek bize emanett sağlıklı beslemek bizim elimizde
Hahahaha bitanem yap keşke olsam da ellerinden bir içsemmmFatmazell kahve yapayım kendime hemde Türk olandan
Evett bitanemm kazasını zaten tutarız kışın neolcakk taman oruç iyidirr sevaptır ama can taşıyorsun simdi iyi olsada bebek sonrası ya olmasa arkadaşım tutmuş 2 hafta nese doktora kontrole gitmişki bebek zayıflamış suyu azalmış eve ağlaya ağlaya geldii bunu sen yapıyosun işte allah sana bosuna demiyo tutmaDinen de zaten emziren ve hamile olanlar zorlamasınlar borç olur sonra öderler kendilerini ve bebeği riske atmasın diyorlar o yüzden sen keyfine bak kuzu
Yaaaaaa aşkom keşkeeeeeee hep sevdiklerimiz uzakta...Hahahaha bitanem yap keşke olsam da ellerinden bir içsemmm
Oyyy fincanına da sana da kurban oluruumm
Bende bu fincandan bi yudum alsamm
Yaaaa kıyamam ah be kuzum keşke tutmasa imiş üzüldüm şuan doktorlar boşuna birşey demiyorlar da işte aynen bebeğim kaza yaparsın bebek büyüyünce öyle olcak kuzum Allah sağlık versin de olur hepsiEvett bitanemm kazasını zaten tutarız kışın neolcakk taman oruç iyidirr sevaptır ama can taşıyorsun simdi iyi olsada bebek sonrası ya olmasa arkadaşım tutmuş 2 hafta nese doktora kontrole gitmişki bebek zayıflamış suyu azalmış eve ağlaya ağlaya geldii bunu sen yapıyosun işte allah sana bosuna demiyo tutma
Evett kuzummm allahın izniylee olsunnYaaaa kıyamam ah be kuzum keşke tutmasa imiş üzüldüm şuan doktorlar boşuna birşey demiyorlar da işte aynen bebeğim kaza yaparsın bebek büyüyünce öyle olcak kuzum Allah sağlık versin de olur hepsi
Yaaaa bakkk seni yerim fatmammm teşekkür ederim birtanem gelllllOyyy fincanına da sana da kurban oluruumm
Ahhhh kurban olurum kız ben içmem sana icittirim bebeğimBende bu fincandan bi yudum alsamm
Beraber aynı fincandan içsek nasıl olur
İnşallah kuzum sağlıkla kucağına al hayırlısı ile ..Evett kuzummm allahın izniylee olsunn
Senin orda sahur kaçtabaşlay kız
Yaaaa bakkk seni yerim fatmammm teşekkür ederim birtanem gelllll
Yaaaaaaaaa
Geldiiim o bal kahvenden içmeyeee