Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Yaptığım en iyi şeylerdendi bence içinde klibide vardı benimkinin hala arada açıp izlerim😍🤗
Ayyy çok güzel oluyor çiçeğim gerçekten hatıra 😘😘😘😘 1 kez oluyor zaten şimdi ben hamile falan kalırsam da dış çekim istiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣Düğün için aile boyu albümler, sana ayrı albüm seçtiğin fotoğrafları duvara en büyük boy resim yapıyorlar 2 3 tane masa üstü yapıyorlar 5 6 tane bence çok iyi bişi bak bak dur sonra 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣

Ayyy çok güzel oluyor çiçeğim gerçekten hatıra 😘😘😘😘 1 kez oluyor zaten şimdi ben hamile falan kalırsam da dış çekim istiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣Düğün için aile boyu albümler, sana ayrı albüm seçtiğin fotoğrafları duvara en büyük boy resim yapıyorlar 2 3 tane masa üstü yapıyorlar 5 6 tane bence çok iyi bişi bak bak dur sonra 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣
Evet evet çiçeğim bizde öyle bir set yaptırmıştık şu an setler nasıl bilmiyorum ama dediğin gibi hamilelik çekimi de çok hoş oluyor bakalım nasip inşallah sağlıkla geçsin hamileliğinde yaparsın hayırlısıyla inşallah :KK60:

İyi bari canım hazırlasın o kadarda tabi🤣 sen izinlisin 😍
Evet çiçeğimm acıkma evresine girdim yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyorum nevrim dönüyor bise yemesem gözüm kararıyor benim tutmam mümkün değil zaten dünya kadar vitaminim varr bebeğin suyu azalır birşey olur riske atmadımm allah zaten tut demiyor emretmiş tutma diyor allahın bi bildiği varki tutmamızı bile istemiyorr bebek bize emanett sağlıklı beslemek bizim elimizde

Morrmeneksee Morrmeneksee 2020 de evlenmiştim o zamanlar da kalite kalite idi dediğin gibi kalite arttıkça fiyatta çıkıyor ve albüm deseni rengi vs de çok etkiliyor ...
Bizim fotoğrafçı tanıdık gibi bişi idi ailemizde evlenenler genellikle o fotoğrafçı ile çekimleri yaparlardı o sebeple bizde görüştük içimize şimdi o zamanki zamanda 1.800 veya 2.000 TL gibi birşeydi ama biz tanıdık olduğumuz için 1.300 veya 1.400 aradı ödedik en güzeli ve en kalitelisi olmuştu torpil payı 🤣🤣🤣🤣 çerçeveli fotoğraflar daha çok olmuştu felan bence bana kalırsa 1 kez oluyor en güzeli en iyisi olsunnnn 🥲 Hatıra hepsi kalıyor 💜💜💜💜💜💜💜💜
En güzelini hakediyorsun herşeyin 😘

• Muhteşem
Reactions: Jou
Evet evet çiçeğim bizde öyle bir set yaptırmıştık şu an setler nasıl bilmiyorum ama dediğin gibi hamilelik çekimi de çok hoş oluyor bakalım nasip inşallah sağlıkla geçsin hamileliğinde yaparsın hayırlısıyla inşallah :KK60:
Evet aşkom 7 ceddine sonra dağıtıyorsun albümleri hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭
İnşallah kuzum o günleri görelim istiyorum inşallah 🤲🏻🌺💐

Evet çiçeğimm acıkma evresine girdim yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyorum nevrim dönüyor bise yemesem gözüm kararıyor benim tutmam mümkün değil zaten dünya kadar vitaminim varr bebeğin suyu azalır birşey olur riske atmadımm allah zaten tut demiyor emretmiş tutma diyor allahın bi bildiği varki tutmamızı bile istemiyorr bebek bize emanett sağlıklı beslemek bizim elimizde
Dinen de zaten emziren ve hamile olanlar zorlamasınlar borç olur sonra öderler kendilerini ve bebeği riske atmasın diyorlar o yüzden sen keyfine bak kuzu

• Muhteşem
Dinen de zaten emziren ve hamile olanlar zorlamasınlar borç olur sonra öderler kendilerini ve bebeği riske atmasın diyorlar o yüzden sen keyfine bak kuzu
Evett bitanemm kazasını zaten tutarız kışın neolcakk taman oruç iyidirr sevaptır ama can taşıyorsun simdi iyi olsada bebek sonrası ya olmasa arkadaşım tutmuş 2 hafta nese doktora kontrole gitmişki bebek zayıflamış suyu azalmış eve ağlaya ağlaya geldii bunu sen yapıyosun işte allah sana bosuna demiyo tutma

Hahahaha bitanem yap keşke olsam da ellerinden bir içsemmm😍😍
Yaaaaaa aşkom keşkeeeeeee hep sevdiklerimiz uzakta...
IMG20220403015528.jpg

Gelin kahve içmeye 🤭🤭🤭🤭🤭💜💜💜💜💜💜💜💜

Evett bitanemm kazasını zaten tutarız kışın neolcakk taman oruç iyidirr sevaptır ama can taşıyorsun simdi iyi olsada bebek sonrası ya olmasa arkadaşım tutmuş 2 hafta nese doktora kontrole gitmişki bebek zayıflamış suyu azalmış eve ağlaya ağlaya geldii bunu sen yapıyosun işte allah sana bosuna demiyo tutma
Yaaaa kıyamam ah be kuzum keşke tutmasa imiş üzüldüm şuan doktorlar boşuna birşey demiyorlar da işte 🥺 aynen bebeğim kaza yaparsın bebek büyüyünce öyle olcak kuzum Allah sağlık versin de olur hepsi 😘😘😘

• Muhteşem
Evett kuzummm allahın izniylee olsunn
Senin orda sahur kaçtabaşlay kız
İnşallah kuzum sağlıkla kucağına al hayırlısı ile ..
Bebeğim birazdan başlarım yavaş yavaş hazırlığa 05.10 gibi imsak kesiyor anca yavaş yavaş yerken geçer zaman 🥲🥲🥲🥲

• Muhteşem
X