- 25 Ağustos 2019
- 60.508
- 110.984
- 30
Hahahahaha sahur olunca o iş değişiyorr seni gece görmekte güzel birşeyyyUyku mu geldi kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha sahur olunca o iş değişiyorr seni gece görmekte güzel birşeyyyUyku mu geldi kuzumm
Yapmadim.. ..Ya valla 2000 ye var 3000 de var ama kalitesine gore degısıyor sanırım bilmiyorum cokta aşırı kaçmakta istemiyorum ne zor işlermiş ya
Bir aycık böyleHahahahaha sahur olunca o iş değişiyorr seni gece görmekte güzel birşeyyy
Saliş ben senın sozunden çıkmıcaktım hata ettım zatenYapmadim.. ..
Ama biraz yaşlandığında çıkarır bakarsın harici hatıra kalır öyle demeSaliş ben senın sozunden çıkmıcaktım hata ettım zaten
Yok doğru tabı insan 1 defa evleniyor yanı daha sonra bır sıkıntı cıkmazsa tabı yaptıralım gıtsın aynen napalımAma biraz yaşlandığında çıkarır bakarsın harici hatıra kalır öyle deme
Tercih meselesi elbet bana saçma geliyor ... o paraya ye iç gez altin alSaliş ben senın sozunden çıkmıcaktım hata ettım zaten
Aynenn ayşenurumm yaptır çok güzel anılar kalsın sizee bence fiyatta o civarlarda kuzummYok doğru tabı insan 1 defa evleniyor yanı daha sonra bır sıkıntı cıkmazsa tabı yaptıralım gıtsın aynen napalım
Çok şükür iyiyim canım bende işte aynı devamAminnn canım sen nasılsın iyimisin
Aslında bir nevi haklısın salişimde işteeTercih meselesi elbet bana saçma geliyor ... o paraya ye iç gez altin al
Onlarıda yapacam elbetTercih meselesi elbet bana saçma geliyor ... o paraya ye iç gez altin al
Kaynana ile oturma ayni apartman bile olmasın.Onlarıda yapacam elbet
Sorun şu ki foto cekınırken cıddı olamıyorum gözgöze geldıgım an gülme krıızı tutuyor yaAynenn ayşenurumm yaptır çok güzel anılar kalsın sizee bence fiyatta o civarlarda kuzumm
Kiz ne bilemmmAllah canını almayaaa bende diyorum bu kahve nerdee niye haber vermiyin gııı Efenin_Annesi
Canım düğün için mi ben yaptırdımKızlar size bır soru. Dıs cekim albumlerınızı ne kdra yaptırmıstınız normal olan fıyatları ne kdr sizce 3500 ıyı bır rakammı
Yaptığım en iyi şeylerdendi bence içinde klibide vardı benimkinin hala arada açıp izlerimCanım düğün için mi ben yaptırdım
Hahahahaha senin sahurun erken başlar amaBir aycık böyle
Geceleri Fatmazek pistte
Aayyyyeevett kuzuu nese ki ben kalkmıyorum eşim kendine hazırlıyooUykum gelene kadar oturayım sonra sahur yapar yatarım uyuyunca uyanmak çok zor oluyor ya
Nasıl çocuğun oğlan mıydi ameliyat olan onu sorcaktım seni bulamadımmKiz ne bilemmm