Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Ya valla 2000 ye var 3000 de var ama kalitesine gore degısıyor sanırım bilmiyorum cokta aşırı kaçmakta istemiyorum ne zor işlermiş ya 😅
Nişan albümümü olucak düğünmü canım. Evet güzel birşey hatırası kalıyor bunun şöyle düşün sen bu tarz şeylere önem veriyorsan yaptır tabi en güzelini. Ama olsun diye yaptırıcaksan biraz düşüredebilirsin. Şayet ben düğünden berü 1 2 defa bakmışımdır attım bazanın içine duruyor😅😅

Nişan albümümü olucak düğünmü canım. Evet güzel birşey hatırası kalıyor bunun şöyle düşün sen bu tarz şeylere önem veriyorsan yaptır tabi en güzelini. Ama olsun diye yaptırıcaksan biraz düşüredebilirsin. Şayet ben düğünden berü 1 2 defa bakmışımdır attım bazanın içine duruyor😅😅
Hahahaha benimde öyleee gelen giden baktı bitti ama hatırası kalıyor yaa genede iyii

Hahahaha benimde öyleee gelen giden baktı bitti ama hatırası kalıyor yaa genede iyii
Evet evet öyle güzel. Birde biz çekilen bütün fotografları dijitalde almıştık. Öyle oluncada bir avantaj oluyor. İstediğin zaman istediğin şekilde albümde yaptırabiliyorsun sonra tekte çıkarıyorsun😂

Düğün albumü canım ama bende sevmiyorum mecburiyetten brzda. Bana kalsa hıc gerek yok ta işte amann saçma sapan işler 🤣

Düğün albumü canım ama bende sevmiyorum mecburiyetten brzda. Bana kalsa hıc gerek yok ta işte amann saçma sapan işler 🤣
Ben çekim yaptır derim kuzum. Ama albüm konusunda sen bilirsin. Elinde fotografların kesin olsun bence. O güne dönüp bakabilesin 😍 ama albüm seçeneklerinde durumuna göre ayarlayabilirsin 😊

Aynen aslında dijitalde olması cok mantıklı
Bencede bir konuş fotografcınla bakalım verirdir bemce napcakki senin fotografların sonucta 😊
Mutluluklar dilerim bu arada canım rabbim muhabbetiniZi arttırsın yuvandan huzur eksik olmasın💜

X